divendres, 11 de gener del 2013

ANUARI 2012 CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR. UNA AMENA LECTURA i UN AGRADABLE RECORD

Polsa en la imatge per veure o descarregar-te
l'Anuari 2012 del Club Triatló Guadassuar.
El Club Triatló Guadassuar vos presenta el Anuari 2012. Un total de 132 pàgines conformen aquesta edició, on podreu llegir  totes les notícies més significatives del Club que em passat en aquest 2012. Seguidament vos posem el pròleg del Anuari. Tot açò ha sigut gràcies a tots vosaltres. 

Vos desitgem una amena lectura i un agradable record dels millors moments del 2012.

PROLEG

El Club Triatló Guadassuar es una associació esportiva amb la finalitat de fomentar l’esport, juntament amb una vida sana i la solidaritat.

En un principi el club nasqué amb la finalitat de fer un esport federat i participar en les proves multidisciplinars que conformen el triatló. Però, poc a poc, em anat també preocupant-nos per fomentar l’esport i la vida sana, amb la creació de l’Escola de triatló, i sobretot de la solidaritat.

La solidaritat és una de les senyes d’identitat del nostre Club, preocupan-nos i ajudant als més desfavorits, organitzant i col·laborant amb moltes entitats i associacions per tal d’aportar-los recursos i que la gent conega els seus projectes.

Durant aquest 2012 em col·laborat amb les següents institucions i associacions:
·   
  • UNICEF. UNICEF Espanya és un dels 36 Comitès Nacionals que contribueixen al treball del Fons de Nacions Unides per a la Infància.
  • SAVE THE CHILDREN. Organització independent líder a nivell mundial en el treball a favor de la infància.
  • AECC. La Associació Espanyola contra el Càncer integra en el seu si a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones, i finançar projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.
  • ASSOCIACIÓ MALALTS D’ALZHEIMER ALGEMESÍ.
  • TRI W.W.W. • La nostra associació benèfica pretén ajudar a gent amb discapacitat - mobilitat reduïda i diversitat funcional, a través de l'esport. Volem que l'esport els permeti trobar motivacions, tant si és practicant esports o assistir com a voluntari. També volem promoure i donar suport a les investigacions científiques que busquen la millora de la vida de les persones amb discapacitat, tant en la recerca de remeis a les malalties que produeixen discapacitats com en la recerca d'eines i productes que facilitin la vida de les persones amb discapacitat. Per això, ens hermanamos amb la Fundació Atàxia de Friedreich en Moviment. A més estem convençuts que la cura i recuperació de malalts i l'esport estan relacionats. Som una Associació Científic Esportiva a nivell Mundial (atletes amb discapacitats diverses) per incentivar, promoure i generar investigacions, congressos, projectes mèdics així com teràpies i tractaments aplicades directament als Afectats i Famílies.
  • COTTOLENGO PADRE ALEGRE DE VALÈNCIA.
  • SENAD. Associació espanyola de nens i adolescents per al desenvolupament integral.
  • AJUDA A ADRIAN. Una tràgica caiguda va canviar la vida d'Adrian i molts taps poden millorar. La família del menor, de 6 anys i d'Algemesí, sol · licita l'ajuda solidària de la gent per sufragar el tractament del petit, adquirir una cadira de rodes i adaptar el seu habitatge a les noves circumstàncies.

Organitzativament intentem donar una dinamització al poble de Guadassuar per tal d’arribar al màxim número de gent i edats possibles. Així mateix, en totes les nostres activitats convidem, desinteresadament, a molts dels clubs del nostre entorn, per tal de fer més germanor entre nosaltres, i que puguen veure i gaudir de les nostres activitats. Em sigut per dos anys consecutius organitzadors de la Final de la Copa Federació de Duatló de la Comunitat Valenciana.

Son moltes activitats organitzades durant l’any, i sempre buscant un sentit de cooperació, col·laboració i solidaritat.

A més, aquest 2012 ha sigut el del naixement de l’escola de Triatló “Els Solets de la Ribera”. Una aposta molt forta, organitzativament i de temps, que em fet en el Club per tal de portar i donar a conèixer aquest esport a tots els xiquets de la Ribera i les comàrques limítrofs. Un somni de ser l’escola de triatló de tots els xiquets, juntament amb la creació de la secció femenina FEMTRI del Club, la qual preten ser un punt d’encontre per a totes les dones i adolescents per anar juntes en aquest camí.

Esportivament cal destacar la presència dels membres del Club Triatló Guadassuar en les proves de la Comunitat Valenciana, Espanya, així com també Internacionals.

Els nostres membres participen activament en totes les proves, de moltes disciplines diferents, estant presents en un àmbit esportiu molt gran. Cal destacar les participacions als Campionats, tant autonòmics com nacionals i europeus de molts dels nostres membres.

Així mateix, l’importància de la participació en proves de nivell mundial dels nostres membres i d’ultradistància, destacarem:
  •          Series Mundials de Triatló de Llarga Distància
  •          Ironmans
  •          Campionats Europeus de Policíes i Bombers
  •          París – Brest –París
  •          Ultra trails

I per al proper 2013, cal destacar la participació de membres en proves d’ultra resistència com seran:
  •          DID SPAIN. Sobre la distància ULTRAMAN, 10km de natació – 360km de ciclisme – 84km carrera a peu.
  •          CSP-115 és una Ultratrail de 115 km de recorregut i un desnivell acumulat de pujada de 4.755 metres i de baixada de 3.445 metres. En un temps màxim de 30 hores, els participants recorreran per pistes, camins i sendes mil · lenàries l'interior de la província de Castelló.
  •          IRONMAN Challenge Vitoria.

Una conjunció perfecta és la que intentem trobar al Club Triatló Guadassuar. L’esforç, el sacrifici, la constància; però juntament amb la solidaritat, la cooperació i la conscienciació.

Ajudant als demés, també ens ajudem a nosaltres mateixos.

I tota aquesta informació la compartim amb els nostres fidels seguidors en la nostra web: www.clubtriatloguadassuar.blogspot.com, la qual compta amb una mitjana d'unes 2000 visites mensuals, sent així la web més visitada del poble de Guadassuar i de part de la Ribera.

Seguidament podran gaudir de totes les notícies més importants del 2012 del nostre Club. Una amena lectura, on podran veure el sofriment, però sobretot l’humiltat i la dedicació pels demés. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA