dimecres, 5 de juny del 2013

EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR ALS 10K NOCTURNS DE GANDIA. MOLT BON ROTLLO i AMB FAMÍLIA.

Aquest dissabte, el Club Triatló Guadassuar ha estat representat a diferents proves esportives, una d'elles els 10kms nocturns de la platja de Gandia.

 
A diferencia de la majoria de les carreres, en aquest cas, els preparatius comencen més be tart. 

Després de tot el dissabte de feina, uns a la seua feina habitual, altres representant una bona causa al LD de València, altres fent feines de casa...be! Ven entrada la vesprada tots amb el temps més just que menys arribem a Gandia. Recollir els dorsals...una odisea, molt apurats de temps, menys mal que alguns coneguts ens feren el favor de recollir-nos els dorsals. 

Una vegada ja canviats i preparats, es dona l'ordre d'eixida amb alguns minuts de retard degut a les retencions de tràfic. Per eixir uns 3000 participants...us podeu imaginar, els primers metres es fan amb aglutinament de gent, però amb els pas dels kms cadascú agafa el seu ritme. 

Jose Carlos i Juli, que prengueren l'eixida juntament, encara que tan sols van fer els primers metres junts, ben aviat Jose Carlos ja va prendre la capdavantera i va acabar la cursa amb una grandíssima carrera, Juli per la seua part va fer el mateix però amb un ritme inferior a Jose Carlos. Ja per darrera vindrien Núria i Ariana que van fet tota  la carrera juntes com ja ens estan acostumant, Vicent Andreu i Maria que han disfrutat de la carrera conjuntament.

Una cursa un poc monòtona, ja que transcorria en tot moment per els carrers de la platja de Gandia, però que amb la gran afluència de públic, degut al bon oratge, es va fer bonica i sobretot molt ràpida. 
Una prova molt popular i ràpida, que té molts motius per a fer-se molt popular a curt plaç.

per: Juli Escrivà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA