divendres, 21 de juny del 2013

UN KILÒMETRE UN KILOGRAM

Que en el Club de Triatló estiguen acostumats al esforç i  a la superació no es notícia. Curses populars, mitges maratons, maratons, d'asfalt i de muntanya, per no parlar dels nostres TRIATLONS, MITJOS IRONMAN  i alguns IRONMAN,  fins i tot hi han algunes probes de ultra fondo. 

I per que? solament per el afany de superació. 

Ens preguntareu si val la pena? Doncs SI. La satisfacció personal (eixes coses que no es poden pagar) t'ompli, et fa sentir bé, li dona sentit a la vida.

Esta clar que som durs, però som algo més, som SOLIDARIS.  


Ahir vàrem organitzar una pobra solidaria com moltes de les que fem, per a recollir aliments per a Càritas i podeu vorer la montonà de menjar que hem arreplegat.

Avui cada piscina tenia sentit, ajudar al que ens necessiten. Els kilòmetre s'acumulaven i he aconseguit la meta de 5Km ja que he dut  5Kgr. de menjar. Han agut companys que han arribat als 10Km. Ja vegeu en lo que hem convertit un entrenament. Avui el esforç si que valia la pena.

En estos temps de descontent general es bonic trobar gent que s'apunta a estes iniciatives, els companys del Triatló de Carlet (Capitanejats pel nostre entrenador Paquito), els companys del Triatló de L'Alcúdia i molts altres nadadors que han estat amb nosaltres. 

Gràcies a tots.

per: Ximo Casanova

1 comentari:

  1. Espectacular el dia de ahir. Primerament felicitar a tots els membres del Club Triatló Guadassuar que vàren vindre a participar, a controlar o a animar. Tots feiem falta, des dels que arribaren als 10km, fins els que estaven comptant piscines, fins als que vinguereu quan poguéreu a veure com anava l'esdeveniment i aportar el vostre kg. També als membres del Club què per estar fora no vareu poder vindre. Nosaltres pensàvem amb vosaltres i gràcies a vosaltres pegarem alguna de les prop de 8500 braçades que vàrem fer alguns. I com no als incondicionals quan organitzem alguna cosa, els membres del Club Triatló Carlet, als del L'Alcúdia Triatló i a tots els demés nadadors que ens vareu acompanyar. I el més important de ahir va ser l'aportació per als més necessitats. Gràcies a tots vosaltres algun xiquet, algun major, ho gent com nosaltres, en aquests mal moments, podrà menjar. M'aborrone pensant això. Què gràcies a tots hi ha gent què podrà menjar. En quin mon vivim. Però aquest seria altre tema. MOLTES GRÀCIES.

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA