dilluns, 14 de maig del 2012

15K MASSAMAGRELL. BONA CARRERA i CALENTETA


Este disabte es celebrá el 15Km de Massamagrell, i estagué present el Club Triatlo de Guadassuar (Xuli, Victor, Jose Carlos i Ximo) junt en alguns corredors del poble. En la calor que feia en Guadassuar (35ºC) qui ens manava fer 15 Km, era de locos, com dia aquell, si ens pagaren no ho faríem. Be, allí anàrem, junt a la Colla al trot. El dia era especial per a Ximo i la sea dona Laura , ja que era el aniversari de la seua boda, i com sempre, allí estaven ella i la seua filla Lucia animant a tots els de Guadassuar. Menys mal que el temps ens dona treua i va canviar, el sol es va amagar darrere del núvols i la temperatura va canviar. 

La carrera va començar be, Jose Carlos va eixir com un coet mentre Ximo es va agrupar a Xuli i Victor. El circuit eren dos voltes, una de 5 Km i una altra de 10Km, però tenia dos rampetes que no eren molt inclinades, però si algo llargues, i a més de u li s'atragantaren.

Conclusió: bona carrera, bon circuit, bon temps i lo millor molt bones sensacions per a les pròximes competicions, que es de segur que el Club Triatlo de Guadassuar estará allí present.

Pròxima carrera, La puja al Montcabrer, 19Km de muntanya i 977m de desnivell. Va de bó.

per. XIMO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA