dijous, 10 de maig del 2012

TRIATLÓ PINEDO 2012. UN ALTRE AL SAC

RINGGGG...!! Les 6:15 a.m. d'un DIUMENGEE ??( "No hay prisa abuela va un poc més")....zzZzZZ...Alienígena.... Rediess, menys cuart!! I haviem quedat a menys deu!!! 

Enfí ,a menys deu tots puntals al ravalet i mirant el cel que no feia masa bona cara...
-AU ???
-MONEEEE....!!
Plovisquejant i amb la lleganya enganxà....allà van els cuatre bartolos Dani, Vicent, Ximo i Jose Carlos, dalt del DaniBús a  l'encontre de les senyoretes Teto i Nùria que ixien desde L'Alcudia, tots ells amb direcció al Triatló de Pinedo!! Vinga ,que ja estem tots junts.... d'excurció !! De camí, al DaniBús ja es palpava la concentració que hi havía de cara a aquest triatló "que si Vicent volia que plovera per a no aclarir la bresquilla del sogre; Dani que diu trobar-se potets de mariwana al parc i els tira (Dani que no som la teva dòna si fumes, fumes!!). Enfí, temes que podem trobar com a "recomanats" ,a revistes d'aquest esport, per a: "Como afrontar las horas previas a una prueba ??"
-JA ESTEM A PINEDOO !! Ahí davant tenim l'aparcament !!!
Si, però tu trobes com entrar?? Nosaltres tampóc com quan una mosca vol eixir de dintre del cotxe amb la finestra tancada, i es dona cops amb el cristall però nosaltres el que voliem era entrar dins del parking i no podíem ("Intent per ací... amago per allà..."). Així que acabam els 6 baix dels cotxes parats rient-nos, havent fet pedres a uns cuants cotxes que anaven darrera nostra (esperem que no estiguen perduts encara, perque ells varen continuar avant) i perduts per l'horta d'aquest municipi. Perduts per poc de temps, però als grans enginyers agrònoms de categoria internacional Ximo i Jose Carlos, encara els va donar temps d'adonar-se'n de la falta de nutrients que tenien aquestes terres, ja que a l'arribada a l'aparcament, no dubten un segón en atacar per binomis i anar a abonar-los...

Bé !! Ja hem arribat...i pareix que el temps està aclarit-se !!
-Nem a pels dorsalsss??? 
-Nemonnn!!

Recollim dorsals i els xicons tornem a la fúrgo per a preparar el material ja que la nostra eixida era a les 9:00, i la de les xiques a les 9:40, temps del que Núria (l'apoderada de Teto quan aquesta no competeix per problemes tècnics) aprofita per ajudar a Teto amb el material, i anar de compres als estants mentre aquesta (Teto) fa la revisió pertinent als serveis d'aquest triatló, com acostuma la nostra companya (esperem una crónica al final de la temporada de la seva part, amb la puntuació , d'una a cinc "ESCOBILLES", de la netetja dels serveis de cada prova realitzada).

Tot preparat i amb les bicis col.locades en l'únic carril de boxes que no estava enmoquetat (que bó per als peus!), anem a enfundar-nos el neopré. Amb l'ajuda de l'experta en rescades de coll amb neopré Núria, açò va ser molt ràpid i fàcil. Finalment deixarem les motxilles a l'organització, Teto i Nuria ens varen beneir i moguerem "com aquell que no vol", a vore quina cara feia l'aigua.

La mar estaba molt tranquila, però un poc fresca ens arribarem a plantejar llevar-nos el neopré ja que era opcional, jajaja, que va, que va!! Menuts mariquites, si haverem tingut dos ens els haverem possat !! Poc de temps per a tastar l'aigüa i al calaix d'eixida !!! Els quatre juntets a la part esquerra saludant a altres companys fins que.....MEEEEEC !!! 

Començarem !! 

Ixiren de l'aigüa pràcticament junts Dani i Jose Carlos, sobre els els 13 minuts. A continuació Vicent i Ximo, un i dos minuts després respectivament. Teto es preparaba per a la seva eixida ja li queden pocs minuts!! I amb ella i la seva apoderada Nùria motivant-la com sempre !!

Al segement de bici, a Jose Carlos li van servir els pocs segóns que va guanyar en la transició, per poder ixir amb el pelotó de davant al que va ixir Dani... que va tindre que apretar...per a poder acabar fent la transició junts de nou. Jose Carlos, al vore que estaba acavant-se el dia i no havia fet cap trastada aprofita aquesta transició per ixir a correr uns metres amb el casc possat i tornar enrrere a deixar-lo. És molt hàbil aquest xic !! Pocs minuts després arribà Ximo, que amb un bón segment a bici aconsegueix passar a Vicent, que deixà la bici uns 3 minuts després.

A tot açò, Nùria, ja li havia donat temps per anar al circuit de bici mentre Teto anava a animar-nos com una descosida, cada volta de les cuatre que passavem per la zona de boxes, amb el nostre Mister Paco que ja s'havia alçat !!

Ja tots corrent, Teto acabava de lluitar amb les seues angoixes amb el neopré aconseguint una molt bona posició(12), a poc més d'un minut de les primers. La nostra campiona, conseguí una ràpida transició i formar un grup amb la bici en el que anaben a rodar molt ràpid. Poc a poc, els xic anaven arribant a META. En primer lloc Jose Carlos, gàcies a els anims de Ximo: "aleee JUAN Carlosss!!" i a les amenaces de Dani: "Va que jo tinc unes segones voltes molt ràpides!!", al creuar-nos pel circuit, ja que eren dos voltes de 2.500 metres i tant els que anaven com els que venien anavem pel costat. Un minut i mig després arribà Dani. Mentrestant, Núria continuaba animant amb tanta força, que confundida, va animar inclús a Ricardo que finalment no pogué vindre!! Quina entrega la d'esta xica !! Estaba més cansada que nosaltres !! Poc després entraren per meta Ximo i Vicent. 

Tots junts, ens ferem alguna foto amb companyers de Carlet, menjarem ràpid alguna cosa de l'avituallament i anarem a la busca d'un bon lloc per a animar a Teto. Ella estaba a punt d'acabar el segon segment, on anaba a conseguir remuntar alguns llocs i col.locant-se ja entre les cinc primeres. Els xics, buscant un poc de sombra per a situar-se (el sol ja anava calfant) veuen a una xica pegant vots i bramant, i s'adonen de que es Núria, i que esta ja animant a Teto que va a eixir a córrer. També esta el mister!! Tots junts amb Tetooo !!! L'animarem les dos voltes per vore si conseguia millorar el lloc que havia conseguit, però es va tindre la mala sort en trovar-se, en que les dos triatletes que portaba darrere, anaven a fer els dos millors temps de totes les xiques d'aquest triatló, i que anaven acabar passant-la. Però açò no va a enmascarar, que per a nosaltres eres La CAMPIONA!!! I que feres una gran carrera !!

Tots juntets, sense pedre l'humor que ens caracteritza i amb la pregunta de sempre: "Quin és el pròxim????". 
Cap a casa!! Ara sí, sense pedre'ns per l'horta( que Ximo i Jose Carlos, ja no els quedaba abono...) !!!
Un plaer !!!

CRÒNICA By: De los creadores de: " M'he deixa't el D.N.I, no tornarà a passar" / "A punt de començar un triatló i les cales de les sabates no m'entren en la  bici que m'han deixat" / "M'he tornat a deixar el D.N.I, no tornarà a passar(SEGUNDA PARTE)" / I l'última entrega:" Ixc a correr a peu amb el casco al cap"......CONTINUARÀ !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA