dimarts, 15 de maig del 2012

XX IRONMAN LANZAROTE. EL PODREU SEGUIR EN DIRECTE



Poc més de 4 dies queden per al IRONMAN de Lanzarote. Comencen els nervis i els preparatius de cara a un dels Ironmans catalogats com dels més durs del món. Juntament a les distàncies d'aquesta prova (3,8km nadant - 180km en bici - 42,2km corrent) es junta l'orografia del terreny, el intens vent, i sobretot aquest any pareix què la calor.


Aquest cap de setmana dos persones han perdut, malauradament, la vida per la calima què ha estat sofrint l'arxipielag canari. Calima que ha portat el mercuri a més de 38ºC i què feu abandonar al ultrafondiste espanyol Josef Ajram amb el seu repte de 7 Ironmans en 7 dies, RedBull 7 islands, per un colp de calor i el feu acabar a l'hospital. Et desitgem prompta recuperació.

Representant al Club Triatló Guadassuar, 10 anys després de la participació de Salva "Cama", tindrem a Mario Bou Ortega, juntament amb l'entrenador del nostre club Paco Cortés. Tots dos ja es troben ultimant els preparatius i en els propers dies marxaran cap a Lanzarote, on el dissabte a les 8:00h en la península, les 7:00h en Canàries, començaran aquesta prova, en la qual  la fortalesa física i mental jugaran un paper molt important.

Juntament amb ells, altres companys del Club Triatló Guadassuar i familiars es desplaçaran fins a Lanzarote per tal d'animar-los en els bons i els mals moments què de segur passaran.

I si voleu podreu seguir la carrera en directe en: http://ironman.com/events/ironman/lanzarote#axzz1uwpcgEmH

DORSALS:

492  Mario Bou Ortega
510  Paco Cortes Esparza

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA