dimecres, 2 de maig del 2012

I AQUATLÓ GUADASSUAR. UN AQUATLÓ EN TOTA REGLA EN SOLIDARITAT AMB ADRIAN


El passat dissabte celebrarem en les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal el "I aquatló Guadassuar". Va ser un entrenament de companyerisme amb altres Clubs i amics del Club Triatló Guadassuar. 

En ell vàrem recollir tapons per a Adrian, i molt gratament ens acompanyaren molts dels seus familiars, què ens agrairem moltíssim el què vàrem fer per ell. Nosaltres també volem agrair-vos tot el què feu per ell. Sou vosaltres els realment artífexs d'aquesta SOLIDARITAT en majúscules. Nosaltres posem un xicotet tapo, però vosaltres poseu l'estima, la humilltat, el amor i la comprensió. Ànim en el vostre projecte, i sapigueu què des del nostre Club farem tot el possible per ajudar al nostre veinet Adrian.

En la part esportiva el aquatló va estar marcat pel segment aquatic. Si, si, primer correguérem pels tolls (charcos) i després nadarem en la piscina. Mentre feiem la xarrada tècnica de l'entrenament caigue una tronada de por. I com no, aquesta aigua no anava a poder amb nosaltres. Diuen què els triatletes estan fets d'un altra pasta, i moltes vegades és veritat. Encara no acabà de ploure i començarem, cadascú en la distància escollida.

El únic canvi va ser al últim segment, què el reduirem a 2,5km per la baixada de la temperatura i la plutja que no cessava.

A destacar? El bon rotllo què estem aconseguint entre nosaltres, i sobretot amb altres Clubs, que tenen unes mateixes inquietuds a les nostres. Així mateix nous esportistes locals que varen provar una disciplina nova i desconeguda per a ells. Moltíssim públic i amics animant-nos, i això què l'oratge no acompanya. I sobretot la SOLIDARITAT.

També tenim què agrair a EULEN SPORT i a l'Ajuntament de Guadassuar el poder celebrar aquestes proves què estan fetes per a tots els veins i amics de Guadassuar què volgueu acompanyar-nos.

Prompte tornaran les 2 HORES DE NATACIÓ, vos esperem.

FOTOS http://www.ayudaadrian.es/el-club-triatlo-guadassuar-colabora-con-adrian/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA