diumenge, 8 de setembre del 2013

ACABANT O COMENÇANT LA TEMPORADA

Desprès de l'organització del triatló local e intentar que la gent del nostre poble disfrute amb l'esport, aquest mes de setembre es plantetja amb molt moviment per als membres del club.

Per un costat tindrem la reanudació dels entrenaments, tant a la piscina coberta com a la pista d'atletisme, a càrrec del nostre entrenador i preparador Paco Cortés. Amb aquesta reanudació esperem i volem rebre i acompanyar a tots els que han estat participant al triatló local, tant menuts i grans. Als quals recordem que el proper dimarts i dijous farem reunions informatives des de les 18:00h fins les 20:00h a la Piscina Coberta Municipal.

Per altre costat el gran nombre de proves a les que esta previst que el Club Triatló Guadassuar estiga present. Proves de tot tipus, carreres populars, de muntanya, triatlons... Aquestes proves serviran als membres del club per acavar la temporada i/o preparar la temporada vinent.

Alguna de les proves que estara present el Club Triatló Guadassuar:
  - Triatlo de Valencia (modalitat individual i per relleus)
  - Cursa per muntanya Banyeres de Mariola
  - Triatló de Gavá
  - Triatló d'Alacant
  - DID Spain (ultraman o doble IronMan)
  - Massis de Antella (1/2 IM)


I de segur que alguna carrera popular a la que estarà representat el club, com poden ser la volta a peu de Carlet, Carcaixent...

Cal destacar el DID, prova d'ultradistancia la que hi ha que nombrar especialment per la seua duració i exigència.


De totes aquestes proves prompte tindrem noticies i les corresponets cróniques.

A mes d'aquestes proves, gran part del membres estan amb un ull a la proxima temporada e intentant plantejar-se les proves a les que participar, com de segur que algún marato, 1/2 IM, IM, etc. 

Si estàs dubtant d'iniciar-te al triatló, aquestes proves no et deu d'asustar, tot el contrari et deu d'animar, ja que tot porta la seua evolució i en molt poc de temps de segur que pots estar gaudint amb tots els membres.


Des d'açí t'animem a que vingues, en primer lloc als entrenaments i segur que promte pots estar a una línea d'eixida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA