dimecres, 11 de setembre del 2013

PEDALEJA PER LA INFANCIA A FAVOR d'UNICEF

Accedeix al Dossier de premsa 
Inscripcions solidàries a 1 € a El Corte Inglés del 4 al 19 de setembre

"Pedaleja per la infància a favor d'UNICEF" és el lema solidari del Dia de la Bicicleta, que el proper 22 de setembre celebra la seua 17ena edició amb un recorregut de 10 km. pels carrers de València. El Dia de la Bicicleta, amb una participació prevista superior a les 10.000 persones, s'ha convertit en una de les principals manifestacions de l'esport popular a València i compta, a més, amb una important dimensió solidària de suport a UNICEF.

Aquest any l'acció solidària d'UNICEF a favor de la infància cobra especial protagonisme, ja que el lema del 17 Dia de la Bicicleta pretén cridar l'atenció sobre la situació de la infància al món. Amb l'euro de la inscripció, que es realitzarà en les plantes d'esports d'El Corte Inglés de València i Castelló, UNICEF podrà vacunar dos nens contra la poliomielitis. L'equació 1 bicicleta + 1 € = 2 vacunes serà el símbol d'aquesta edició del Dia de la Bicicleta, present en tota la cartelleria, fullets i butlletins d'inscripció.

Un senzill gest que pot evitar la paràlisis de molts xiquets.
També participaran en el Dia de la Bicicleta ciclistes invidents de l'ONCE, acompanyats per voluntaris formant parella en un tàndem i, nens amb paràlisi cerebral pertanyents a la Fundació Aixec, que aniran acompanyats per monitors en bicicletes adaptades.

El Club Triatló Guadassuar intentarà estar en aquesta activitat, seguint així amb el esperit de col·laboració i conscienciació social del nostre Club.

1€ + una bona causa + una bici = 2 vacunes i més salut. ANIMEU-SE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA