dilluns, 30 de setembre del 2013

BDREAM PROMASTER ALACANT. ELS GERMANS ESCRIVÀ REPRESENTAREN AL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR

Es disputava a Alacant el triatló BDREAM promaster el dissabte dia 28, i allí vàrem estar el meu germà Juli i jo representant al CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR per a competir a la categoria de grups d'edats. Al dia següent es donava cita la prova del mundial de triatló de la ITU en aquest mateix lloc.

4:35h sona el despertador...buuff que matinada! Encara ens queden unes quantes coses per fer abans d'eixir de casa. Esmorçar un tros de pa, agafar els gels i l'aigua i fem una paradeta a Alberic, on anavem a recollir a la reportera/animadora del Club, Carol, que també ha tingut que matinar tant com nosaltres. Ara si, ja estem tots!

Una vegada ja a Alacant fem una ruta turística abans de trobar el lloc on es feia el triatló, es per ací, no, es per allà...aparquem on podem i a pels dorsals.


Anem ultimant les coses, posant pegatines a les bicis, ho deixem tot al box. Començavem a posar-se dels nervis, faltava l'ultima visita al wc i cap a l'eixida...

Una vegada situats a la càmera d'eixida comença a ploure, esperàvem que per poc de temps. Aquesta vegada l'eixida era des de fora de l'aigua, ens teniem que llançar de cap i mentre encara ho pensàvem.... piiiiit allà aneem!! Aconseguim els dos una eixida molt neta, la primera vegada que no hi ha ninguna patada, ni braçada mal pegada. Els primers metres els faig junt al meu germà fins que ja ens perdem de vista. Dos voltes al mateix circuit de natació, i que llargues s'ens fan..!! completem la segona volta i cap a la bici.

Dalt la bici ja es pot disfrutar, agafem un grupet amb bon ritme, anem amb compte dels atacs i la rampa que hi havia a mitjant circuit... que nosaltres no teniem ni idea!! Ens va fer falta ben poc per a conèixer-la. Després de set voltes al circuit i alguna arrancada que altra ja ens veiem al box agafant les sabatilles per a còrrer.

Al segment de carrera ens creuem varies voltes, ens donem ànims, agafem referències, Juli no va massa content i amb un parell de crits intente donar-li ànim. Menys mal que ahí estava la nostra animadora, Carol, que havia estat cridant durant tota la prova, l'única que ens cridava, vinga vingaa!. I quan que es nota tot això. Em trobe molt be a l'ultima de les quatre voltes, apretem el cul i cap avant, que açò ja ho tenim!. 

Acabe la carrera molt content. Juli arriba a meta un poc més cansat, però ara ja està, dos crits més i cap a dins a per una coca-cola.


Amb aquesta carrera ens despedim de la temporada de triatlons. Esperant la pròxima amb ganes de fer-ho millor i de seguir disfrutant del nostre esport.

per: Victor Escrivà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA