dimarts, 24 de setembre del 2013

CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR AL VALÈNCIA TRIATLÓ PER UNA BONA CAUSA: TRI W.W.W.

El passat cap de setmana 6,7 i 8 de Setembre es va celebrar el Triatló popular de València, anomenat en aquesta edició "Toro Loco Valencia Triatlón". 

Com ja és de costum el nostre club està present a aquest esdeveniment per dos motius: 
  • un és la part esportiva on els nostres companys competeixen i gaudeixen d'aquest esport;
  • i l'altre, seguir amb la llavor solidària d'ajudar en la mesura del possible i amb molta il·lussi a l'associació TriW.W.W.com. Aquest organisme lluita per l'adaptació i la integració social d'aquelles persones amb minusvalideses, mobilitat reduda, diversitat funcional...a través de la pràctica d'esports adaptats, assistència a events esportius com a voluntaris... En resum per mig de l'esport integrar en la nostra societat a totes les persones i esportistes què ens necessiten. La "nostra" col·laboració, (...i si tu també vols sentir-te part d'aquesta col·laboració fixat en el següent) és tracta de conscienciar a la gent d'aquesta situació i que tots ens involucrem per a conseguir un món amb més igualtats.


DIA 1 (06/09/13): 

Bé! Ja ha arribat el divendres i el "jaleo" a la zona de la dàrsena de la Marina Real Juan Carlos 1(el coixo). I es que és el primer dia d'entrega de dorsals i entrada de material a la zona box per als més de 1500 triatletes que competeixen en la jornada del dissabte. 

També està la zona expo, on multitud d'empreses aprofiten per exposar els seus productes. És así on comença el triatló, o millor dit el marató, per als nostres companys Núria "Estètica" i JoseCa, ja que aquest dia ja tenen que muntar la "paraeta" del TriW.W.W.com, on estaran informant durant tot el cap de setmana als triatletes, visitants, aficionats...i tot aquell que estiga al alcans de la vista de Núria (no deixa passar ni ú sense fer-li l'escoltet), de la causa de l'Associació. També tenen a la venta material esportiu del TriW.W.W. (qui vulga col·laborar en la compra d'alguna samarreta xulíssima pot contactar amb clubtriatloguadassuar@gmail.com i estarem molt agraïts) per recaudar fons i poder adaptar cadires de rodes, pròtesis...en fí, AJUDAR!



DIA 2 (07/09/13): 

El divendres ha sigut superat i ja és dissabte. Molta feina els espera a Núria i JoseCa a la "paraeta" aquest dia. Durant el matí es disputaran les proves Super Sprint, Triatló de la Dona i Sprint; on quasi 2000 triatletes suaran la samarreta i gran part d'ells debutaran en aquest esport, junt als familiars i acompanyants que completaran una gran assistència de gent aquest matí. Llàstima que no haguera cap representant del nostre club per poder animar-lo, encara que sempre hi ha amics i coneguts als que donar-los algun crit. 

De tota manera, per al dia següent ens esperava el plat fort on ens buidaríem donant ànims. Per la vesprada, de nou, es donaria lloc a l'entrega de dorsals , entrada de material per als participants del tri olímpic i relleus del diumenge...

ATENCIÓ!! QUI SON EIXOS QUE VENEN PER AHÍ?? SI....són ells!! Finalment el Club Triatló Guadassuar ha format un equip de relleus per córrer en representació del TriW.W.W.com!! I dic finalment perquè ha sigut tot "pensat i fet", i sense l'ajuda de l'organització no havérem pogut córrer. 

L'equip estava format per: 
  1. Victor Escrivà(natació), alias "el tiburón de la asequia Reyal". 
  2. Jose Rios(bici), alias "el bicivolador"(ell va fer l'escena de la peli E.T.E. cuan porta al alien en la cistella de la bici i volen). 
  3. Jose Carlos Sais(soCorreguent), alias "JoseaCa el soCorrista".
Gran equip d'amics disposats a passar-ho bé i representar a l'Associació el millor possible! Mentre que "la paraeta" no para de tirar xispes de tanta gent, Núria que "en té per a tots", uns d'indis i altres de vaquers. Ara pareix que córrega un poc d'aire!!! Ja tot controlat i col·locat, i després de dir-li JoseCa a Rios 306 vegades que posara el plat gran al deixar la bici en el box, per poder eixir tirant fum quan li tocara el seu torn, que li ho deuria d'haver dit 307 vegades perque acava olvidant-li-se. Finalitza el dia, tot el mon a descansar....



DIA 3 (08/09/13): 

Bon diaaa!! Són les 8:00 del matí i estan a la gasolinera tots, tios i nebots  per a eixir cap allà. Núria i JoseCa, Victor, Jose Rios i la seua filla i guapisima Rebeca, fàn nº1 de son pare (que no es d'estranyar la seua admiració cap a un tio tant gran!!). 

Avui si que tenim dos companys participant a la distància olímpica, Francesc Peris i Jose Julio Bellot, que a l'arribada del equip de relleus i comparsa a València, ells ja estaven a punt de començar, degut a que hi havien 5 eixides durant tot el mati i la dels relleus era l'última junt amb la de les xiques. 

El mati va passant, i el nerviosisme va apareixent. Una pixarraeta per ací, un cafenet per allà, un trunyet deixat caure allí, ara anem a mirar com naden... i altra orinaetaaa. 

No havíem participat mai a una prova per relleus i no volíem fer cap error i que ens penalitzaren!! Junt amb nosaltres participaven per relleus també els companys de Carlet, en els que compartíem rises i "piques" sans: "Te vaig a guanyar","et possaré la cameta"...

Atenció!!! És l'eixida dels relleus i Victor ja està apunt!! "MEEEEEEEC!!" Allaaaa vaaaa....Rios i JoseCa van al box per esperar l'arribada de Victor, però com hi han tants triatletes de les anteriors eixides sortint de l'aigua és difícil agafar referències, encara que tots els equips estàvem situats correlatius. Comencen a arribar els primers nadadors dels equips de relleus i van donant pas als ciclistes. En segon lloc i amb un gran temps arriba el nadador de carlet David, i els nervis van apoderant-se de Rios i JoseCa, que perden la vista buscant a Victor per la zona d'arribada dels nadadors. 

Per allà ve!! Que graannn...va tot molt ràpid, però creguem que han eixit sols 5 o 6 davant d'ell. Li col·loca el xip a Rios, i com era d'esperar, eixí com un misil. El segment de bici estava compost per 4 voltes de 10km, i en la primera volta Rios ja havia remuntat moltes posicions. JoseCa comença a calentar junt amb Sergi del tri Carlet, i junts maten els nervis bromejant i pixant-se damunt (coses de triatletes). "Xee xeeee!! Que femmm tardd!!!" Sabíem que estaven realitzant la última volta, però no coneixien les posicions en carrera... així que l'espera es va fer molt tensa per l'intriga de quin equip arribaria primer.

Sentim que un corredor d'un equip comença a animar al seu company ciclista que arriba. Però no, Rios no ens dona temps a sofrir, perquè segons després, arriba ell amb un parell més dels relleus i traient alguns minuts als tri Carlet (que eren la nostra referencia). JoseCa des del box li cridava: "Ves espai... que cauràs". Però Rios anava com un bou eixint del corral, però en aquest cas ell entrava al corral. Pum! Pam! Contra una tanca i contra l'altra, arribant com dirien els companys del Club Ciclista de Guadassuar "cuït", ho havia donat tot!!! JoseCa li agafa el xip i arranca a la caça dels que hagueren pogut eixir primer (no sabíem exactament la posició en la que ens trobàvem .

JoseCa adelanta a un dels corredors d'un altre equip i no baixa el ritme. Ell no sap la distància que havia entre ell i Sergi del tri Carlet, i sabedor de que Sergi està molt fort en carrera i podia donar-li caça. Tampoc coneixem al demés corredors dels demés equips, per el que JoseCa no es podia relaxar.

Finalment arriba a Meta, i creguem que en primera posició! El spiker entrevista a JoseCa i el tio es possa a arrear un discurs digne del "Rey Juan Coixo 1", on acava dient: 

"VENIM D'UN POBLE MENUT QUE FA GRANS COSES, GUADASSUAR"

Estem molt contents per les bones sensacions,  però fins que no traguen el llistat de les classificacions no sabrem el resultat. I per a més tensió es retarden més d'un hora. La feina ja estava feta, havíem disfrutat, ho havíem donat tot, i el més important, havíem pogut representar al TriW.W.W.com al Triatló de València, que per a nosaltres era tot un honor. 

Però ens esperava el colofó final a la publicació de la classificació: Havíem quedat primers!! I els companys de Carlet segons!!



Gràcies per aguantar aquesta crònica tant llarga, però hi ha que tindre en compte que eren tres dies completets, completets.



Dedicat especialment per al TriW.W.W.COM.



per: JoseCa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA