divendres, 8 de novembre del 2013

AÇÒ FUNCIONA PACO. EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR A LA MITJA MARATÓ DE GANDIA

El dia comença de bon matí, a les 7.00h sona el despertador i no hem dormit massa bé. Maria està un poc constipà i a mi comença a fer-me mal la gola. Desdejunem i anem a pel meu germà Ricardo. Ell i Maria van a fer els 10k. És el primer any que fan aquesta carrera coincidint amb la mitja marató. Jo faré la mitja en companyia de Juli. 

Apleguem a Gandia, recollim els dorsals i ens trobem amb Juli i Ari. Mentre estem xarrant apareix Jose Bellote "el xellano" i ens diu que ve per a "rodar un poc" (si rodar un poc és fer 1h 25 min no vull imaginar quan vaja a per totes). Com encara quedava prou per començar la carrera, anem a la  cafeteria per fer-nos algo, uns donuts i coca-cola i al cotxe per posar-nos apunt. 

Calfem un poquet, tot i que Juli ja portava 4 o 5 km, i cap a la linea d'eixida. Allí ja ens separem: ,Maria i Ricardo per un costat i Juli i jo per un altre. Amb nosaltres vindrà també Xavi, a qui hem trobat en l'eixida. Els primers km són lents, hi ha molta gent i fins el km 2 quan es separa la 10k dels 21k no poder marcar un ritme. La meua idea era començar a 4:50 i cap a meitat carrera augmentar el ritme, però Juli es veu que estava aborrint-se i al km 5 comença a apretar. "I si anem a 4:30?" diu - "Va, anem a provar" contestem. Xavi, als pocs km decideix baixar el ritme. Juli, al km 11 torna a augmentar el ritme, però aquesta vegada ni pregunta: "Juli, si vols apretar més, tira-li" - "Si, això vaig a fer". Això vaig a fer? Ja estaves fent-ho. A partir d'ahí intente portar un ritme constant tot i que la carrera va fent-se cada vegada més pesada. Al tornar de la platja és cap amunt i la calor va apretant però, per fi, aplegue a la pista on ja estan Maria i Ricardo esperant-me. 

Al final, molt content de la carrera, en 1h 38, millorant en mes de 10 minuts el temps de l'any pasat (açò funciona Paco). 

Ara, a pel meu debut a la Marató de Castelló, on espere que va tot bé.

per: Vicent Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA