dimecres, 13 de novembre del 2013

MARATÓ DE MUNTANYA DEL CAROIG

El Dissabte 2 de novembre de 2013 es celebrà el marató del Caroig en el poble de Bicorp. Marató altament recomanat per a tot aquell que li agrada córrer per la muntanya i gaudir de paisatges que et queden a la ment, desitjant tornar a vore’ls.

En esta ocasió anàrem, Vicent Rives, Juan Martorell, Diego Moya, Ximo Sentamans i finalment Salva Barberà i  Dani Fuertes  representant al Club Triatló Guadassuar,  i Amparo Ribes  al trail de 18 km .

Després de les rises i les bromes de rigor, comencem a córrer cap amunt uns primer metres d’asfalt per a enllaçar amb els camins durant uns tres km que ens porten a un barranc en el que anem botant bassals i així fins el km 7 on ens separem dels corredors del trail. Nosaltres, continuem cap amunt fins el km 10, les vistes son espectaculars, val la pena parar i gaudir un moment.

A partir d’ací anirem alternant pistes amples amb sendes molt xules, passarem rius banyant-nos els peus, vorem salts d’aigua, entravessarem més barrancs, la veritat és que una marató dona per a molt i més si la fas llargueta com el nostre company Juan que es trobà 5 km extra.

Bò, després  de passar el matí corrent per la muntanya al final tenim un tros d’asfalt rematat amb una sorpresa en forma de rampa mortal que hi ha que pujar per a arribar a la meta, a mi se “m’anrramparen” les dos cames i vaig tindre que entrar a meta caminant i quasi a rastres, així i tot molt content, una carrera ben organitzà i ben senyalitzà encara que alguns s’extraviaren. Una carrera per a repetir.


Felicitar als meus companys per finalitzar la seua primera Marató de Muntanya i a Amparo que on va guanya. 

per: Dani Fuertes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA