dimecres, 20 de novembre del 2013

UNA REALITAT. L'ESCOLA DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR CUATRIPLICA ELS SEUS ALUMNES EN UN ANY

Espectacular la crescuda que ha tingut l'Escola del Club Triatló Guadassuar aquesta temporada, convertint-se en un referent de les Escoles Esportives Municipals de Guadassuar.

18 són els xiquets i xiquetes que conformen actualment la plantilla de l'escola, nombre que continua creixent mes a mes.

2 dies de natació i un de ciclisme/carrera a peu setmanals, juntament amb classes de tècnica amb ciclisme i activitats mensuals per a tots els xiquets de l'escola.

Un esport que a la nostra localitat cada vegada va agafant més força, i de segur que serà un referent al nostre poble.

A l'actualitat, el Club Triatló Guadassuar, compta amb prop de 30 membres adults, els qual junt amb els 18 xiquets, fa d'uns dels esports individuals més nombrosos de la localitat.

I tot açò, gràcies al bon afer del nostre entrenador Paco Cortés Esparza, professor nacional de natació i entrenador de triatló en Nivell II.

I què aprenen els xiquets?. Doncs en un ambient no competitiu, s'ensenyen a superar-se a si mateixos, a col·laborar, a participar, a conviure... I tot açò aprenent. Aprenent la tècnica de natació, la tècnica de carrera a peu, i ensenyant-se a circular i anar més segurs amb la bicicleta.

Ja sabeu on estem, ja sabeu qui som. El únic que falta es atrevir-se. I el que ho prova, repeteix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA