dimarts, 26 de novembre del 2013

NATACIÓ EN FEMENÍ

Hola xiques!!!

El 28 de desembre pel matí, celebrem a les instal·lacions de la piscina de Guadassuar, el 3r marató nadalenc  on nadarem 3 hores contra el càncer, i el FEMTRI tindrem un carril ROSA,  on tota dòna que vulga vindre a nadar  i col.laborar serà benvinguda.

Se que sou moltes les dònes que practiqueu la natació però… sabeu tot el que ens pot aportar la natació a les dones??

Que enfortix i tonifica els músculs del cos, és de sobra conegut però hi han més beneficis que ens aporta la natació que igual no sabeu.

Les dones, flotem millor que els homens degut a que tinguem més percentatge de grassa corporal que ells, lo que fa que fent menys esforç amb les cames, cremem més calories mentres avancem tranquílament i amb més elegància a l’aigua ;)

Fa més resistent els teus pulmons i el cor. La natació fa que el teu cor i els  pulmons s’esforcen més de lo normal, millorant la transformació del oxigen a les cèl·lules i músculs. Conforme més nades, els teus pulmons se fan més forts i t’ajuden a resistir més temps en activitats cardiovasculars com córrer i nadar. Deports on les dones, de vegades, ens queixem que resistim menys que ells, o siga que… PERFECTE!

Cuida els teus ossos i articulacions. Mentres estàs a l’aigua, el 90% del teu còs està flotant, per lo que els teus moviments no llastimen les teues articulacions, previnguent enfermetats com la osteoporosis, a la que les dònes som mes propenses que els homens a patir, segons dades del Ministeri de Sanitat.

Fa el embaraç i el part més fácil. Per les millores en força muscular i respiració, nadar fa que el treball del part siga més fàcil per a una dòna embarassada.

A més a més, la natació disminueix els nivells d’estrés i ansietat que patim dia a dia degut al ritme de vida que portem i la quantitat de coses que fem les dones al llarg del dia.


Així que mireu si tenim motius pels cuals practicar la natació xiques!

per: Núria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA