diumenge, 24 de novembre del 2013

FEMTRI - TRIATLÓ & SPORTS EN FEMENÍ

PRESENTACIÓ DE LA PÀGINA FEMTRI
Avuí, 25 de novembre de 2013, naix una nova secció en la web del Club Triatló Guadassuar. Una nova secció feta i pensada per dones.


En cap moment pretenem fer una discriminació sexista en aquesta pàgina. Si no, més bé al contrari. 

Volem donar cabuda a totes les inquietuds d'elles, els esforços que fan, i tot alló relacionat amb els seus entrenaments, proves i quedades.

I aquest és un dia molt senyalat per a nosaltres, 25 de novembre: Dia internacional per a l'eliminació de la violència de gènere. Un dia com hui ens recordem del fatídic febrer de l'any passat on vam viure aquesta violència en el nostre poble. Un mal dia, que malauradament és el dia a a dia de moltes dones.


Però açò té què canviar, i nosaltres contribuirem amb la causa. 

Des d'ací vos animem a totes a participar en les nostres activitats i en l'esport. No fa falta competir, no fa falta ser les millors. Del què es tracta és de tindre ganes de passar-ho bé, en un ambient en igualtat què segur que vos agradarà.

A hores d'ara. El triatló és l'únic esport on les dones són iguals què els homens. Les mateixes distàncies, els mateixs premis en metàl·lic... però sobretot el mateix esforç, sacrifici i satisfacció.

Vos esperem a totes, sou DONES, sou IGUALS, teniu els mateixos DRETS. No permeteu que ningú vols maltracte de ninguna manera, física o psicològica. Els vostres sempre estaran en vosaltres.

per: Mario Bou Ortega

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA