dilluns, 11 de novembre del 2013

PREPARANT LA MARATÓ DE CASTELLÓ A LA MITJA MARATÓ D'ALZIRA. VICTOR ESCRIVÀ TERCER CLASSIFICAT

A principi de setmana li dic a Victor; el diumenge te'n vens en mi a Alzira a la mitja marató i m'acompanyes! Jooo???? Si fa temps que no cÒrrec!! no estic correguent!! :-0 
Vaa, que això no es res! 

Be, arriba el dia, me'l emporte mig enganyat, encara que no estàvem inscrits anem cap allá. Hi havia que fer un rodatge de preparació per al marató.

Una vegada allí busquem per inscriure'ns. Trobem la taula, nom i cognoms, Victor diu, jo no ho tinc clar! Encara no acabat de dir-ho i el de la taula ja havia sentit les seues dates que jo mateixa li dictava!! Jijiji.

Victor, arreplega el dorsal que jo tinc que fer algun kilòmetre avanç de la carrera. Be, tot preparat, kilòmetres fets abans de la cursa, ens veiem de nou i cap a l'eixida. Allí veiem a tots els companys de "Al Trot" que també van a disfrutar de la carrera.



Anem parlant en Amparo "rapu", que si açò que si allò... Be, agarrem molt bon lloc per a l'eixida, no ens fiquem a primera línia per vergonya. Donen l'eixida i allà anem!! 

Comença sent una cursa més, on als pocs metres ja havíem perdut a Amparo, ella fica el seu ritme, nosaltres amb el ritme més o menys pensat des dels primers kilòmetres, fins que arribem al kilòmetre 5, que comencem a pujar. Ara va lo bo!! Baixem un poquet el ritme i cap a dalt, fins que arribem a la porta de la Murta i ja enfilem la tornada amb terreny prou favorable. Es en aquests moments quant agafem a Amparo de nou. Fem uns kilòmetres junts i Victor fa marxa, ves anant que portes peix!! 

Des d'eixe moment Victor farà la seua carrera en solitari i Juli i Amparo junts fins el final.


Res en especial transcorre en aquest tram, exceptuant els ànims que rep Amparo del públic, ja que es la primera classificada femení. 

Desprès del viscut a aquest tram, vull ressaltar els grans moments que he disfrutat, indirectament amb la companyia de Amparo. 

A més de la seua companyia i sorprendrem de la seua capacitat de saber còrrer, saber portar el moment i companyerisme, he disfrutat com mai de veure com la gent animava, cridava,  aplaudia i donava els últims ànims. Ànims que anaven dirigits a ella i que saps que no van dirigits a tu, però et sents mooolt valorat i és molt gratificant córrer i sobretot fer els últims metres de la cursa amb la que va a ser la campiona femenina. Sentiments i experiència molt diferent i especial, que per a mi m'haguera sigut impensable aquest mati abans de començar la cursa i que li he d'agraïr a Amparo.


A la fí, el que anava a ser un dia d'entrenament s'ha convertit en un gran matí on he disfrutat per molt motius. Per els moments viscuts al final de la carrera amb Amparo, la seua victòria, el meu bon entrenament realitzat i les bones sensacions per al marató; i per la gran sorpresa que ens em emportat: 
  • La 3era possició de Victor a la seua categoria! 
Sense pràcticament preparació i desprès de llargues jornades d'estudi aquestes ultimes setmanes, ha realitzat una gran cursa millorant inclús la seua marca a una mitja marató.


Gran dia el viscut per els membres del Club de Triatló Guadassuar i companys de "Al Trot" a la mitja Marató de Alzira.

per: Juli Escrivà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA