dilluns, 19 de desembre del 2011

5 DIES PER ALS 5 CLUBS EN LA MARATÓ DE NATACIÓ NADALENC GUADASSUAR

Poc més de 5 dies falten per a la "I Marató de Natació Nadalenc Guadassuar". Ja estem ultimant tots els detalls per a la prova, en la qual els 5 Clubs de Triatló faran gaudir de l'espectacle de veure en una piscina durant 3 hores consecutives una competició de natació.

Cada 100 metres un membre dels respectius clubs tindrà que tirar-se a la piscina per tal de fer el seu respectiu relleu. Cadascun dels Clubs completarà un total aproximat de 10km en la Piscina Coberta de Guadassuar.

També des de demà estaran a la venda les entrades solidàries per a l'esdeveniment. Molta gent no es podrà acompanyar, però ja s'han interessat per aconseguir una d'aquestes entrades solidàries. Tant aquestes entrades, com les que hi haurà a la Piscina Coberta tindran un cost d'1€ solidari. Cal recordar que tota la recaptació d'inscripcions i entrades aniran íntegrament a la Associació Espanyola Contra el Càncer de Guadassuar.

Aquestes entrades anticipades les podeu aconseguir en el Centre Cultural (al costat de la Biblioteca) o a la Piscina Coberta Guadassuar.

I si t'agradaria acompanyar-nos participant i nadant amb nosaltres, no ho dubtes, envia-nos un correu electrònic a clubtriatloguadassuar@gmail.com, i si està la possibilitat podràs participar juntament amb un dels Clubs participants: Club Triatló Algemesí, Club Triatló Carcaixent, Club Triatló Carlet, Club Triatló Cullera i el Club Triatló Guadassuar.

La lluita contra el càncer és una cosa de tots. ENS ACOMPANYES EN AQUESTA LLUITA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA