diumenge, 11 de desembre del 2011

II CARRERA X MUNTANYA SERRA DE CHIVA. L'ÚLTIMA i LA MÉS DURA DE L'ANY

Ahir dissabte es va celebrar la II Carrera x Muntanya Serra de Chiva. Finalment varen ser 64,5km amb +3000m de desnivell positiu. 
 
L'organització de la carrera va ser perfecta, una de les millors que em vist de totes les proves que em realitzat, i això que en les carreres de muntanya estem acostumats a organitzacions molt bones. Avituallaments molt complets i regals per a quasi tots els participants, a més d'una borsa del corredor molt completa, i amb una botella de vi que ja quasi s'ha acabat.

La Serra de Chiva, espectacular. A poc més de 20km de València i amb unes vistes i paratges molt bonics. Un molt bon lloc per a fer trekking o anar amb la bicicleta de muntanya.

Pel que fa a la carrera, començarem a les 7:00h del matí. Decidim començar junts Dani, Juan Carlos i Mario. Aquests moments són molt impressionants, ja que encara es de nit i quan et gires cap enrrere es veu una fila de llums pel mig de la muntanya. En certa manera pareix una processó.

Des del primer moment Mario veu que no serà un dels seus millors dies. Aquests dos mesos han sigut difícils, amb dos virus de la panxa, una grip i aquesta setmana en medicament fins el dijous a la nit per un constipat i la gola pa tirar. Però no hi ha excuses i seguim els tres endavant.

En la segona pujada Juan Carlos decideix tirar un poc endavant, ja que es troba bé. Per la seua part Dani decideix quedar-se en Mario, que cap al km 20 es troba passant el mal moment de la prova. Dani decideix acompanyar a Mario fins el km 50.

El recorregut segueix amb sendes de pujada que arriben fins al 35% de mitjana i baixades de més del 26%. En molts punts del recorregut l'organització habilita cordes per tal de poder salvar el gran desnivell. 

En aquest punt ens unim al company Àlvaro del Club Matamon Carlet. Malauradament Jose Manuel, també del Club de Carlet ha tingut que abandonar uns kilòmetres abans. Mario comença a no poder baixar com de costum. 

Tots tres junts arriben fins al km 40, on tornen a agafar a Juan Carlos. Allí Mario decideix que es quedarà per darrere, ja que perd molt de temps en les baixades. Ací comença la carrera per a Dani. Impressionant. En els últims 20km li trau més de 26 minuts a Juan Carlos i quasi un hora a Mario.

Fins el final de la carrera Dani sols es avantatjat per 3 corredors, i per la seua banda ell avança unes 50 posicions, demostrant l'altíssim nivell que te en l'actualitat. Juan Carlos després de passar un moment dur es recuperà en les dos baixades finals, en les quals li trague més de 25 minuts a Mario, recuperant el ritme de la primera part del trekking. Per la seua part Mario continuà fins el final amb molt de compte en les baixades, ja que quant les cames no responen cap a vall el risc de caiguda o lesió són més grans.

Finalment tots tres poguérem gaudir de l'avituallament final i contar-se el final de la prova. Ha sigut una de les proves més dures que em realitzat, pujades i baixades amb moltíssima pendent. I açò no es com en la bici que cap avall no pedales i descanses. Ací les baixades són moltes vegades pitjor que les pujades. Molt de sofriment per a poder acabar els 64,5km amb menys de 10 hores, cosa que aconseguirem tots tres.

I va de bo. Ens queda poc més d'un mes per al GR10 EXTREM. Si aquesta ha sigut dura com serà el GR que tenim que fer 30km més, per a completar un total de 93km. Però aquesta serà l'any que bé. Amb la II Marxa de Muntanya de Chiva tanquem la temporada de competicions tant bona en qualitat i quantitat d'aquest any.

Molt de sofriment, però és el que busquem; la superació dia a dia dels nostres límits. 

Temps     Posició     Nom                                          Club                                         Categoria       Posició   Mitjana
08:54:30  112          DANI FUERTES GIMENO     CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR     ABSOLUTA       70       08:29min/km      
09:20:55  149          JUAN CARLOS PEREZ BOILS       MATAMON TRAIL                  VETERANO      29       08:54min/km
09:48:18  183          MARIO BOU ORTEGA           CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR    ABSOLUTA       115     09:20min/km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA