dijous, 29 de desembre del 2011

GUADASSUAR ÉS SOLIDARI

Guadassuar tanca un final d'any solidari i benèfic a favor dels més necessitats. El dissabte de Nit Bona es va celebrar a la localitat la "I Marató de natació nadalenca de Guadassuar". En ella, més de 40 esportistes pertanyents al Club Triatló Algemesí, Club Triatló Carlet, Club Triatló Cullera i el Club Triatló Guadassuar, van nadar durant 3 hores a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de la localitat. Més de 47km van ser els nadats en aquesta prova, en la qual es van recaptar 700 €, que segur que ajudaran a la investigació o als pacients d'aquesta malaltia.

I en la nit de dijous s'ha celebrat la "II Sant Silvestre Guadassuar". Amb més de 600 participants es consolida com una amb més participació de la comarca. I en aquest cas benèfica. Cada un dels participants ha donat abans de la cursa aliments imperibles a favor del Cottolengo del Pare Alegre de València. Més de 750 quilos són els que en el matí de divendres seran lliurats perquè els més desfavorits puguen passar un millor i esperem que pròsper any nou.

Gràcies a tots per la solidaritat que han demostrat. Guadassuar és solidari, però també tota la gent que ens ha acompanyat en aquesta festa de la vida. Una vida que estem segurs que hem contribuït a que siga una miqueta millor i més agradable per a moltes persones.

Hi ha que agrair tota la col·laboració i organització per part dels membres del Club Triatló Guadassuar, Eulen Sport, la Piscina Cuberta Guadassuar, i el Ajuntament de Guadassuar, sempre al nostre costant ajudant-nos en totes les nostres iniciatives. 

1 comentari:

  1. Amb gent anònima i amb ganes de veure com la gent disfruta és com es fan bones coses. Enhorabona i gràcies per fer-nos passar uns nit agrabable.

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA