dimecres, 28 de desembre del 2011

DEMÀ LA II SANT SILVESTRE GUADASSUAR

Demà dijous, a les 19:30h es donarà l'eixida de la II Sant Silvestre Guadassuar. Serà una festa d'acomiadament de l'any esportiu de molts corredors i esportistes de Guadassuar, així com de la resta de poblacions que venen a acompanyar-nos en aquesta celebració.

Esperem que siga un dia de passar-ho bé. Per les característiques del circuit, probablement els primers corredors agafen als del darrere. Però hi ha cabuda per a tots. Tant important és fer una bona marca, com passar-ho bé. I que dir de tota la gent que debutarà i que és un gran repte per a ells. Tenim que gaudir-ho tots i compartir per uns minuts el centre del nostre poble.

Hi ha hagut una modificació en el circuit per a millorar el trànsit de la població. Així, cadascuna de les voltes seran definitivament de 2,5km, per tal de completar 5km.

Demà és un dia de festa, un dia de germanor. I com no un dia de col·laboració i solidaritat. De segur que aquesta recollida d'aliments que realitzarem fa que moltes persones puguen somriure i viure un poc millor aquests dies.

Gràcies a tots els que participareu, als que ens veureu, als que col·laboreu. Com diuen per ahí: BON ROLLO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA