dissabte, 24 de desembre del 2011

I MARATÓ DE NATACIÓ NADALENC GUADASSUAR. MOLT SOLIDÀRIA


Avui dissabte, aprofitant aquestes dates en les quals la gent torna a casa, em pogut gaudir del I Marató de natació nadalenc Guadassuar. Cal destacar la solidaritat que han demostrat tots els participants, així com el públic que ens ha acompanyat i la gent que durant la setmana han comprat l'entrada solidària.

Tota la quantitat de les inscripcions i entrades han estat donades per a l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Guadassuar. Finalment han sigut un total de 700 € els que s'han recollit, que de segur que serviran per a lluitar contra aquesta enfermetat.

En la part esportiva han participat i col·laborat 41 esportistes representant als Club Triatló Algemesí, Club Triatló Carlet, Club Triatló Cullera, i el Club Triatló Guadassuar, amfitrió i organitzador d'aquest esdeveniment.

48,150 km s'han realitzant entre els quatre Clubs de Triatló, superant la marca de la distància de Marató.

Una molt bona experiència que de segur què repetirem. Solidaritat, esforç, amistat, convivència, companyerisme, gratitud... un Bon Matí el que em pogut gaudir en la Piscina Coberta Guadassuar aquest matí.

Gràcies a tots els participants per haver fet possible aquest dia, així com també als organitzadors i col·laboradors: Club Triatló Guadassuar, Eulen Sport, Piscina Coberta Guadassuar i al nostre Ajuntament de Guadassuar.

2 comentaris:

  1. Des del CTCullera i l'escola Bitxets, donar-vos les gràcies per comptar amb nosaltres per a un acte tan entranyable i l'enhorabona per la iniciativa i la perfecta organització. L'any que ve, esperem que torneu a comptar amb nosaltres i poder aportar un altre granet d'arena.

    ResponElimina
  2. Enhorabona pel magnígic matí que ens fereu passar, l'experiència ha sigut sensacional. Esperem poder repetir iniciatives tan bones com aquesta.
    luis (Triatló Algemesí)

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA