diumenge, 4 de desembre del 2011

6 DIES PER ALA 2ª CARRERA X MUNTANYA SERRA DE CHIVA

10 de desembre de 2011 / 2ª CARRERA X MUNTANYA SERRA DE CHIVA / 63km / +3000m
Dani / Mario / Juan Carlos

Sols 6 son els dies que ens queden per a un altre de les proves d'ultradistància d'aquesta temporada. En aquesta ocasió la Carrera per Muntanya en la localitat de Chiva.
I per a ultimar la preparació, aquest cap de setmana ha estat carregat d'entrenament per a Dani i Mario.

Ahir, després de la Cronoescalada junt amb els membres del Club Ciclista Guadassuar, i el esmorzar en Barx, Dani i Mario es posaren les espardenyes per tal de tornar fins a la Murta corrent. Un total de 28,52km, en 3h 44' i +727m vàrem realitzar, acabant en el pàrking del Hospital de la Ribera. El dia en la muntanya va ser molt bo, amb la plutja que feia la muntanya diferent a les altres vegades que em anat en altres ocasions. A destacar la baixada a Barx des de la font del Cirer i la pujada pel Pas del Pobre per arribar a la Murta.

Hi hui diumenge, per a descansar, juntament amb Xali, 20,30km, en un total de 4h 6' i +801m. Una volta fins al pantano de Tous que em realitzat per una senda nova que ens ha portat d'alt de la font del Chorrico. La baixada era impossible i per tant em tingut que baixar per un altra vessant de la muntanya. Jo ho he passat malament pels penyassegats i les baixades que em fet. Part de la ruta no es recomanable, però hi ha gent per a tot.
Ara una semaneta de descans actiu fins a Chiva. Esperem que l'oratge ens acompanye i gaudir d'un altre ultra enguany.

Ja vos contarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA