dilluns, 12 de desembre del 2011

I MARATÓ DE NATACIÓ NADALENC GUADASSUAR. 24 de desembre de 2011. AJUDA'NS CONTRA EL CÀNCER


La “I Marató de natació nadalenca Guadassuar” serà una competició esportiva organitzada pel Club Triatló Guadassuar en benefici de la Associació Espanyola Contra el Càncer de Guadassuar. En aquesta participaran i col·laboraran membres del Club Triatló Guadassuar, Club Triatló Cullera, Club Triatló Algemesí, Club Triatló Carcaixent i el Club Triatló Carlet.

Tots els diners de inscripcions, així com els de les entrades solidàries del públic, aniran integrament donades per a aquesta associació del nostre poble.

El que pretén el Club Triatló Guadassuar, junt amb el seu entrenador Paco Cortés, es conjugar la part esportiva i la solidaria. Aquestes són dos coses que ens fan molta falta en aquestos temps i que nosaltres em pensat en posar en comú.

Aquest es el nostre futur, la solidaritat i la col·laboració, coses què s’han quedat en molts calaixos i que tenim que intentar anar traguent entre tots.

La prova tindrà lloc el dia 24 de desembre de 2011 a la Piscina Coberta Municipal.

L’entrada dels nadadors a la piscina municipal serà a partir de les 9:00h. A les 10:00h començarà la “I marató de natació Guadassuar”, finalitzant aquesta a les 13:00h. Posteriorment es farà l’entrega dels regals i mencions.



L'entrada del públic en general tindrà el cost d'1 € solidari. La quantitat recollida també anirà íntegrament per a la Associació Espanyola Contra el Càncer de Guadassuar.

Esperem que ens acompanyeu en aquest projecte solidari que és en benefici de tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA