dimarts, 27 de desembre del 2011

EIXIDA BTT NADALENCA

Este matí encara de nit, però les ganes de fer una ruta nova, no em deixava estar al llit. A les 8.00 estàvem tots  apunt per eixir, Paco Medes, ens demanava que agafarem les llums, no sabíem quina sorpresa ens esperava. Comencem la ruta direcció a Carcaixent, pugem San Blas per anar calfant, seguim endavant i passem per un caserio molt bonic un poc més avant ens ve la puja del “Hort dels flares”, una pujadeta molt bonica però en un desnivell considerable. Mario Bou i Ximo Porcar tirem un poc endavant, i quant estàvem ja dalt de tot ens donem compte de que Paco Medes i Juan Antonio Martorell no venien, i es que Paco havia punjat. Tornem arrere, però com Paco com te molt de coneixement, havia punjat en el punt indicat,  ja que estava en la senda que Mario i Ximo no havíem vist. Solucionem la punjada i continuem cap a la “Sima del Aigua”.

Agafem la senda, que estava un poquet trencaeta, i seguint a Paco, a veure on ens portarà. Arribem a la “Sima del Aigua”. Jo no imaginava algo tan bonic i que ho tenim al costat de casa. Mario trau la pileta i fem una xicoteta expedició.  Comencem a investigar la cova, ja es podeu imaginar en el casco, la motxilla i les sabates de ciclista fer expedició en una cova cap a baix. El lloc era molt bonic, estava ple de estalagmites i rates penades, menys mal que estàven dormint . 

Quant eixim de la cova ens enfilem cap al esmorzar. Però antes fem una visita al camp de golf de la Barraca. Arribem al bar, recuperem forces, amb polvoró inclòs. Ens en anem pel “Pas del Llop” i direcció al poble. Quant arribem al terme de Guadassuar Mario ens porta a veure alguns camins per tal de evitar el tràfic.

Be això ès tot. Cal agrair a Paco Medes tot el treball de preparar la ruta i  ensenyar-nos estos fantàstics llocs. I sobre tot la bona companyia de Juan Antonio Martorell, Mario Bou i Ximo Porcar.

Bones festes a tots.

Per Ximo Porcar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA