dimarts, 3 de juliol del 2012

ESCOLA ELS SOLETS DE LA RIBERA. PRESENTACIÓ OFICIAL EL DIA 6 DE JULIOL A LES 20:00h AL SALÓ D'ACTES DE LA CASA DE LA CULTURA. VOS ESPEREM

Ja és una realitat. L'escola de triatló Els Solets de la Ribera començarà al setembre.

Aquesta escola vol donar cabuda a tots els xiquets de la nostra comarca que vullguen practicar aquest esport.

Així mateix tindrem un curs d'iniciació al triatló, per a tots els majors de 16 anys. En aquest curs aprendreu i practicareu tot el món del triatló.

També podreu formar part del Club Triatló Guadassuar.

I una de les il·lusions, la creació de FEMTRI, l'equip femení de triatló de l'escola i el Club Triatló Guadassuar, amb el que podreu compartir entrenaments, experiències i amistat.

Tota aquesta activitat serà dirigida per l'entrenador Paco Cortés Esparza i coordinada per Mario Bou Ortega, què tindrà les funcions de director de l'escola.

Cal agrair l'aposta de Eulen Sport en aquest projecte i l'ajuda què ens prestarà, així com a l'Ajuntament de Guadassuar, sempre al costat de l'esport del nostre poble, i ara de la nostra Comarca.

Aquesta escola ve per a quedar-se, no s'ho podeu perdre. Teniu a l'abast practicar l'esport de moda i un dels més complets i divertits: Atreveix-te amb ell...

Ja podeu veure el tríptic i els preus de l'escola punjant en la següent imatge. Així mateix podeu fer la vostra INSCRIPCIÓ ONLINE o entregant el butlletí en les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal.

Si teniu algun dubte o voleu algun aclariment, no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres en: clubtriatloguadassuar@gmail.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA