dilluns, 23 de juliol del 2012

PRIMER TRIATLÓ QUEBRANTAHUESOS. EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR ESTARÀ ALLÍ


El proper dia 5 d'agost, vespra del Cristo, dos representants del Club Triatló Guadassuar, Mario Bou i Ricardo Vico, participaran en la primera edició del Quebrantahuesos Triatlón.

El punt de partida serà en la localitat de Sallent de Gállego, en ple pirineu aragones, i els circuits discorreran pel Valle de Tena.

De molt dura és pot classificar aquesta primera edició del Quebrantahuesos Triatlón:
  • La natació discorrerà per un circuit de 950m al qual li s'hauran de donar dos voltes, per tal de completar 1800m en les gelades aigües del Embalse de Lazuna.
  • El sector de ciclisme serà molt dur i exigent. 81 km d'anada i tornada en el qual tindrem què afrontar un desnivell positiu de 3537 metres, amb una pendent màxima del 13% i una mitjana del 6,6%. Si comptem què el recorregut de la Quebrantahuesos en 205km no arriba als 4000 metres de desnivell, podeu anar fent contes.

  • I la carrera a peu també serà duríssima, després del circuit de bici, 4 voltes a un circuit de 4,5km per tal de completar 18 kilòmetres. I el pitjor no serà la distància. Cada volta el desnivell positiu serà de 132 metres, què al final es convertiran en 528 metres, amb una pendent màxima del 27% i una mitjana del 5,3%.

Duríssim triatló és el què ens espera en aquest debut del primer Quebrantahuesos Triatlón.

En aquest més que mai: Que la fuerza te acompañe


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA