dilluns, 2 de juliol del 2012

ELS HEROIS ARRIBARAN A CASA. PERÒ NO ES BANYARAN A LA CIBELES

Una persona es converteix en heroi quan realitza una gesta extraordinària i digna d'elogi.

Avuí arribaran els campions de la roja a casa. Però la seua recepció no serà la normal. A ells, tots anònims, els rebran els seus fills i familiars, què de segur què han estat 4 dies patint per ells, com nosaltres. 

Ells no es banyaran en la Cibeles. Segurament fa 4 dies què no han provat l'aigua i estaran esperant la dutxa de casa com la recompensa d'un treball ben fet. 

Avui he anat a la garrofera amb la bicicleta de muntanya. No em podia aguantar. La meua caseta i el gos s'han salvat, però per molt poc. A menys d'1km aquestos Herois encara estaven lluitant per apagar els últims fronts de l'incendi. 

Des de dalt de Cotilles i el All-i-Oli (tormento xino) ja es pot veure la zona cremada. El foc ha arribat fins al principi de la senda de les antenes. Guadassuar s'ha salvat a la pròrroga.

Però la image dels hidroavions agafant aigua del pantà de Tous per tal d'apagar el front que avança cap a Millars no s'hem borrarà de les meus retines. 

Aquests si que són herois. Jugant-se cada 10 minuts la vida per tal d'agafar aigua i salvar la muntanya.

Moltes gràcies a tots els de la UME, als Bombers, als Policies, a la Guardia Civil, a les Policies locals i nacionals, i a tots els voluntaris. Vosaltres sou els herois. No tindreu cap recepció, no vos penjaran cap medalla, d'amunt vos baixaran el sou, però des d'ací sapigueu que per a mi sereu els meus herois per sempre.

GRÀCIES



per: Mario Bou Ortega

2 comentaris:

  1. Enhorabona i moltes gràcies. Vosaltres sí que sou uns CAMPIONS!!!!

    ResponElimina
  2. Malaugradament ja hi ha un heroi que no tornarà a casa. Ahir s'estavellà al embassament de Forata amb el seu helicòpter mentre treballava amb l'extició de l'incendi.

    Des d'ací el nostre condol a la família, i esperem la recuperació dels dos altres pilots què es troben a l'hospital.

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA