dijous, 12 de juliol del 2012

DISSABTE II TRIXCROS GUADASSUAR. ÚLTIMES INFORMACIONS

Aquest dissabte celebrarem el II TRIXCROS Guadassuar. Aquest entrenament discorrerà per les muntanyes de la nostra població, tinguent uns recorreguts tècnics i divertits, què de segur agraden a tots. Seguidament vos comentem el planning del dia per a tots els inscrits en aquest entrenament.

Cotxes i furgoneta: Per ara som 12 participants amb la BTT, què de segut què en serem més finalment, ja que hi ha què encara no s'ha inscrit. Per ara sols tenim la furgoneta de Plantes Moises, on segurament cabran totes les bicicletes, però fa falta gent amb cotxes. Aleshores, els què sols facen la natació o la Carrera de Muntanya deurien de portar els cotxes de la Asud fins a la caseta. Si algú té què vindre a veure-ho digueu ho per a poder anar tots. Si no, hi haurà què deixar cotxes en l'Asud i després tornar a per ells.

Avituallaments: Porteu-vos tots avituallament per al segment de BTT, allí no hi haurà cap tipus d'avituallament. El primer avituallament el tindrem en la caseta quan acabem la BTT. Per a la marxa de muntanya intentarem posar un avituallament al km 5, però per si de cas vos recomanem que agafeu alguna motxilla d'aigua per a ser autosuficients. 

El TRIXCROS per segments:

Natació: 1,3 km
  • 07:00h. Concentració en el Ravalet per carregar les bicicletes.
  • 08:00h. Eixida del segment de natació en la Asud d'Antella.
  • Circuit de natació. Anada a les segons bolles i tornada.

Btt: 22,3 km o 18,36 km

 Carrera de muntanya: 11,08 km 
 
Es recomana que tots els que tingueu GPS carregueu els tracks. En cap moment estan els recorreguts indicats ni senyalitzats. En principi la BTT i la carrera de muntanya la farem tots junts, ja que discorre per moltes sendes i camins desconeguts per a la majoria. Tots els què tinguen els tracks podran fer els recorreguts per ells mateixa.

I en acabar dinar, recordeu que s'hau d'apuntar els participants i els acompanyats interessats, i què posarem 5€ per al mateix. Segurament canviarem la torrà, degut als últims aconteixements, per una calderà de llom, llonganisses i tomaca. Ah, i cervesa, i moltes més sorpreses per a tots.

2 comentaris:

  1. Hi ha ruta alternativa d bici d carretera?

    ResponElimina
  2. Si que hi ha alternativa. Et pose els tracks per a què pugues veure-ho. I ha tres alternatives de millor a pitjor estat de les carreteres, però totes es podran fer. Jo recomane la A:

    1. RECORREGUT A: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3070516
    2. RECORREGUT B: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3070523
    3. RECORREGUT C: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3070530

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA