dimecres, 4 de juliol del 2012

CARRERA PER MUNTANYA NOCTURNA PEL MASSÍS DEL MONTÚVER. VICTOR, JULI i ARIANA ESTIGUEREN ALLÍ

El dissabte 30 de Juny es va celebrar la carrera nocturna pel massís del Montdúver i allí estiguérem presents dos membres del club triatló Guadassuar, Juli i Victor Escrivá.

La peculiaritat d´aquesta prova es que disputava des de les 20:30 hores i amb un recorregut de 17,5kms per muntanya. Per tant, abans de començar la prova sabíem que l’última part d’aquest recorregut es faria durant la nit, un dels atractius que ens va fer inscriuren’s.

Per tant, el dissabte per la vesprada, després d’haver gaudit d’un matí amb els companys del club, i després d’haver descansat amb una bona siesta, ens disposarem a prendre l’eixida. L’eixida es donava per a dues modalitats, per a corredors i caminants. En aquesta segona modalitat també participaren veins del nostre poble, Bertomeu Boils, Arturo Boils… A més la nostra seguidora incondicional del club triatló Guadassuar, Ariana, present a totes les proves i reportera oficial! I de tant en tant col·laboradora de l’organització, jejeje.

Després de l’eixida neutralitzada, i disposats….allà anem!!! Sols havíem recorregut uns 10 metres i….açò ja s’empinaaa…aaaaahh es un pont! Jejeje, be, seguim endavant els 3 primers kilometres son per camí asfaltat. Per a Juli molt mal… els quàdriceps…K.O., menys mal que es va solucionar ràpidament llevant-me els Compressor, precisament abans de comensar amb la pujada per senda. Be, des d'aquest moment tot va ser pujada al ritme que ens permetia la carrera amb tràfic, gaudint (com es diu al club triatló Guadassuar: “d’un entrenament de qualitat”). Una vegada dalt, i passat el primer avituallament tot el recorregut va transcórrer per pista forestal, fins arribar a la senda que ens encaminaria de nou cap a Xeraco. Aquest tram va ser el de major dificultat, ja que a més del cansament físic que arrastràvem hi havia que sumar la dificultat de córrer per muntanya durant la nit.

Al inici d’aquesta senda ja ens varem tindre que ficar els frontals per a il·luminar al davant. Una vegada ben de nit, se n’adonarem que un frontal no il·luminava el suficient. Parem per a canviar les piles i….que justet tu!!!! En eixe moment, ring…ring…. Victor: Ara qui te toca!!!!???? ;-( Qui te que ser! Com sempre tant oportú, DANI GOMIS!!!! Jajajaja -Que vols!??? – Demà anem a nadar??.....(La resta es dona per sabut). Una vegada problema solucionat i Dani tranquil…seguim amb la carrera i res més que patiment (amb il·lusió i ganes no es patiment) arribem a meta després de recórrer els 3 últims kilòmetres més llargs de la historia per camí asfaltat.

A més, comentar que a la arribada a meta i després de prendre una bona dutxa, ens disposàrem a esperar ¡¡¡¡com no!!!!, animar a la nostra incondicional i benvolguda animadora, a la seua arribada, Per un moment es veren canviar els papers i varem fer nosaltres de reporters i animadors.

Així varem gaudir d’un dissabte de nit molt diferent i per a repetir!

Per: Juli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA