dilluns, 21 d’octubre del 2013

EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR A LA MITJA MARATÓ DE VALÈNCIA. JAVI RAPU 3er CLASSIFICAT.

Desprès del gran dia passat ahir al Music & Spinning Day solidari, amb la gran feina feta per els membres del club hui tocava disfrutar i competir a la mitja marató de València  Allí han estat presents tres membres com a representació a la prova i com no, la corresponent delegació de companys per animar que sempre s'agraix d'una forma especial.

L'objectiu era, com sempre, disfrutar fent esport i veure i/o testejar el estat físic i sensacions per a la marató (ja casi decidit que serà Castelló on estarà present el Club Triatló Guadassuar).

Ben matí i amb molta son, els participants i acompanyant estaven al punt d'encontre. Faltava arreplegar un dorsal, uno que si el rellotge, atre els calcetins... Be, arrepleguem tot el material que oblidat i cap a València.
 
Busquem aparcament per la zona...aparquem gracies al gran ull de Dani, ens arreglem i cap a l'eixida, ens desitgem sort i....a ellos!!!


Donen l'eixida i a córrer. Ja des del primer moment cadascú pren el seu ritme de carrera. Javi al capdavant, seguit de prop de Juli i poc més enrere anava Dani. Altres company de Guadassuar també fan la seua pròpia carrera ficant el seu ritme. Va avançant la cursa i els tres company mantenen ritmes molt bons i constants, sobre el que havien pensat prèviament, inclòs millorant eixos passos per kilòmetres.

Aquesta carrera transcorre per grans avingudes de València motiu per el que es fa una carrera prou monòtona,  encara que la grandíssima quantitat de gent corrent permet sentir als corredors arropats en tots moments i la fa una cursa especial.

Ja a la fi, als últims kilòmetres els tres membres del club intenten millorar els seus temps i acabar la cursa amb bons ritmes i així ho han aconseguit. Els tres han acabat amb sensacions molt bones. El ordre d'arribada a meta ha sigut de la mateixa forma que han pres l'eixida.
 
Gran carrera realitzada per els tres membres on els tres han acabat amb molt bones marques aconseguides i sorpresa inclosa. Pel que fa a Dani ha acabat amb molt bones sensacions, millor del que en un principi esperava, detall que esperem que siga decisiu per a que acompanye als companys del Club al marató de Castelló i realitzar allí una carrera de Club que sempre es especial. Referent a Juli, afrontava la prova amb el plantejament de que fora una prova real per al marató, be per a València o per a Castelló, el ritme proposat inicialment al final es va complir i ha realitzat una gran carrera millorant la marca personal en més d'un minut. I per últim, la gran sorpresa del dia, la grandíssima carrera realitzada per Javi "rapu". Tot i la seua curta experiència a carreres d'aquesta distancia i sumant la dificultat que es portar un ritme constant durant tota la cursa amb poca experiència.  Tot i això, ell ha sigut capaç de portar un gran ritme de forma constant i el que es més important, en solitari des dels primers metres de carrera, tan sols amb unes indicacions rebudes del seus companys abans de l'inici de la cursa ell es capaç de mentalitzar-se i fixar un ritme molt alt i de forma constant. 

Al moment d'arribada ens adonem del gran temps que havia realitzat Javi, però no ha sigut fins arribar a casa i veure les classificacions generals quan hem vist el gran temps e importància del que havia realitzat Javi, 3er a la classificació de júniors. 

Ja per últim sols ens queda agrair de forma especial, als sempre incondicionals membre del club que ens donen ànims i suport des de l'altre costat de les valles!! 

Moltes gracies a tots/es.

per: Juli Escrivà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA