dilluns, 7 d’octubre del 2013

GRAN DIA DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR AL II TRAIL VALLADA

Diumenge 6 d'Octubre, i "pensat i fet", els companys Teto Ruiz i JoseCa s'havien animat a participar al II Trail de Vallada, junt amb el nostre mister Paco Cortés i demés companys del TriCarlet. 

A aquesta edició hi havia dues distancies, una de 20'5Km (que finalment serien 22Km) i l'altra de 9'5Km (finalment 10'5Km). Els nostres companys participaren en la distància de 10'5Km, encara que l'eixida de les dues distàncies va ser conjunta. 

Pel poc coneixement d'aquestes proves i amb la idea d'anar a passar-ho bé, varem eixir junts amb els companys de Carlet fins que les nostres rutes es varen separar al Km.2 on a partir d'ahí cadascú va patir pel seu compte. 

La nostra ruta començava amb una forta pujada d'uns 3Km sense descans, on varem sofrir molt més de l'esperat. A l'arribada a la cima hi havien uns 2Km aproximadament on el relleu era "trencacames" i estava situat l'avituallament. Finalment i després d'aquest "planeig" pel cim de la muntanya de Vallada, començava un perillós i a la vegada divertit (sempre que no acabares en repelons ni rascades...que hi hagueren moltes) descens d'uns 3Km cap al municipi d'on havíem començat. 

Va ser en aquest tram on JoseCa va fer un poc "la Cabra" cap avall i remunta unes 10 posicions fins al tercer lloc en la classificació general, enterant-se de la seua posició per sorpresa per megafonia al sentir a l'spiker arribant a meta. 

En uns moments arribava la companya Teto amb la gran alegria d'una tercera posició, i encara que acabant va tindre un sustet amb un gir de turmell, les sensacions varen ser molt bones!!

"El pitjor corredor....és aquell que corre per obligació"

A seguir disfrutant d'alló que ens agrada!!

per: JoseCa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA