dimarts, 15 d’octubre del 2013

MUSIC & SPINNING DAY. 19 d'octubre de 2013. A DISFRUTAR

El proper dissabte, 19 d'octubre de 2013, de 16:00h a 19:00h, tindrà lloc en Guadassuar un dels esdeveniments més importants de la tardor.

En la plaça de l'Ajuntament nou, podrem gaudir d'una vesprada de música, esport i SOLIDARITAT, la insígnia del Club Triatló Guadassuar, sempre pensant en els demés.

3 hores de spinning en solidaritat del Taller de Xiquets amb Necessitats de Guadassuar. Un taller poc conegut al nostre poble, però que ajuda a molts dels nostres xiquets amb problemes.

Durant aquestes tres hores podreu gaudir del millor ambient, amb bona música i les classes de Rafa Pous i el nostre veí Pedro Miñana. Tot un èxit garantit amb aquests dos magnífics i consolidats professors de spinning.

Així mateix, la marca de ulleres OAKLEY, gràcies a la Òptica Escrivà Lorente, disposaran d'un ampli sortit d'ulleres de la marca per tal de provar-les durant la celebració de l'esdeveniment.

I a més, tots els inscrits participaran en el sorteig de:
Polsa en l'imatgeper fer la teua inscripció
  • Una sessió de raigs UVA, gentilesa de NÚRIA ESTÈTICA
  • 25€ per a qualsevol servei, gentilesa de NÚRIA ESTÈTICA
  • 2 revisions PRE-ITV, gentilesa de CASANOVA MOTORS
  • 2 plantes, gentilesa de PLANTES MOISES
Polas en l'imatge per fer la teua inscripció
Podeu polsar en les següents imatges per tal de fer la vostra inscripció i comprovar-la. Allí trobareu també el reglament del MUSIC & SPINNING DAY.


Continuem col·laborant, continuem amb la solidaritat, continuem esforçant-nos, continuem divertint-nos, continuem fent gaudir. Nosaltres som triatletes: AJUDEM - CONSCIENCIEM - DISFRUTEM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA