dilluns, 14 d’octubre del 2013

TRIWHITE BENIDOR. DEBUT DE LORE i MAGNÍFICA PROVA DE FRAN. ACABA LA TEMPORADA DE TRIATLÓ

Com ja comentarem al blog, el passat diumenge 6 d’ octubre dos membres del club participaren al Triwhite Benidorm.

El triatló en distancia olímpica, on competia Fran Peris, va començar en una hora de retràs per problemes de l’organització en la posició de les boies . A les 9 s’ inicià el segment de natació on va recórrer 1.500 metres. No va ser necessari el neoprè ja que l’aigua no estava a una temperatura massa baixa. Fran va nadar bé, sortint el nº 29 de l’ aigua.

Al tram de ciclisme, havien De fer-se 8 voltes a un circuit  d’uns 5 km, on destacava la pujada “in tempo”. Important la gran remuntada de Fran que va arribar l’onzè a boxes.

Per últim, faltaven els 10km de la carrera a peu que es completaven en 4 voltes a un circuit paral·lel a la platja. Gran carrera del nostre triatleta que mantingué un bon ritme des de el principi acabant en meta sèptim de la general.

Per altra banda, cap a la 1, Lorena entrava en la càmera d’ eixida per a debutar en el triatló super-sprint, primera prova oficial després d’haver participat al Triatló local de Guadassuar.

La natació, encara que eren 300 metres, va ser la part més dura degut a les ones i la corrent que hi havia a la mar, factors que feren que Lorena s’agobiara molt, a més de que era la primera volta que nadava en aigües obertes.

En ciclisme, es va recórrer dos voltes a un circuit de 10km, pujant també la coneguda costera “in tempo” i la prova finalitzava en 2,5km de carrera a peu.

La nova membre del Club Guadassuar va manifestar estar molt contenta al acabar la prova, que era l’únic objectiu perseguit, però  sobretot, per la satisfacció de formar part “del mundillo” i pel bon ambient que es respirava.

per: Fran Peris