dissabte, 20 d’abril del 2013

ELS TRIATLETES ESTAN FETS D'UN ALTRA PASTA. HUI TRIATLÓ DE GANDIA


Grande hui el Club Triatló Guadassuar al Triatló de Gandia.

3 debutants i 4 membres més han participat en aquesta prova, en la que han estat acompanyats per la plana major d'animadors del Club Triatló Guadassuar.

La vesprada ha començat amb el debut de Ariana, que amb la companyia de Núria han participat en el triatló de la dona. Un debut a lo grande, amb la primera posada de neopreno inclosa. I com diem amb Núria que la acompanyat en tot moment. Quina il·lusió ens fa que Núria estiga altra vegada participant. Eres molt gran.

Després ha estat el torn per a Teto. Bona carrera però que ha estat tacada per una caiguda en el segment de carrera a peu. Esperem que no siga rés i tindre a la nostra campiona prompte a punt. Així i tot ha entrat a meta d'entre les primeres xiques del triatló. Ja ho diuen, els triatletes estan fets d'un altra pasta, i Teto hui ho has demostrat. A recuperar-te.

I  que dir del debut de Ximo Casanova. Quina sonrisa ha tingut durant tota la prova. S'ho ha passat pipa segur. Ximo és muntanyer de tota la vida, primer amb la bicicleta i ara amb les sabatilles, però de segur que repetirà en aquesta disciplina.

Pedro Moriche també ha debutat en la prova Open, junt amb Jose Carlos i Vicent Andreu. Una caiguda en la bici no ha fet que Pedro tirara la tovallola. Hui tocava debutar a lo gran, i als pocs metres de la caiguda ja tenia el somriure en la cara.

Enhorabona a tots i benvinguts al triatló a Ariana, Pedro i Ximo. Ara amb compte, que açò és molt adictiu  i una vegada ho proves vols més, més i més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA