dilluns, 1 d’abril del 2013

ESTEM EN CRISIS?? PERÒ DE VALORS. BICI FURTADA. ELS QUE COMPREN LES COSES FURTADES SÓN MÉS LLADRES QUÈ ELS LLADRES

BH 420. FURTADA
AQUEST CAP DE SETMANA A GUADASSUAR.
SI SAPS ALGUNA COSA
T'AGRAIRIEM LA TEUA COL·LABORACIÓ: clubtriatloguadassuar@gmail.com
Avui ens enterem que ha un altre membre del Club li han furtat la bici al garatge. Fa pocs mesos a un altre membre li furtaren també dos bicis de la mateixa manera.

Sempre pensem que el que furta les coses és per què li fa falta, però quina falta li fa al que li l'han furtat?? 

I la culpa la té EL QUE LA COMPRA. Sempre anem a pels lladres, però per què no anem per als que ho compren. Ahir un home morí per defensar les seues taronges, la seua vida. Tota una vida cuidant el seu camp, mimant als seus tarongers, alimentant-los com si foren fills d'ell. I per a què?? Per a defensar-ho i què et maten?? Eixes taronges les furten, però no per a menjar, si no per a vendre-les. I per què no busquen als que les compren?? Tant difícil és??

I pobres hòmens que en la que esta caient compren kakis o tarongers i en plantar-los se'ls furten?? Els seus diners, la seua il·lusió i el seu esforç tirat per terra.

I totes aquestes coses hi ha gent que les compra. Inclús hi ha mercats de poble on les venen. I per què no fan rés?? Per què no pregunten d'on venen els productes que s'ofereixen?? És tant fàcil furtar i vendre.

Van per les cases de camp furtant ferro, també per a menjar?? On està?? No ho saben?? Doncs el gust que dona quan entren a la teua propietat i t'ho trobes tot desfet no es gens agradable, i a mi personalment en aquest any ja han entrat 3 vegades. I qui te la culpa?? El que ho furta??  O el que ho Compra?? Tota la il·lusió i esforç per terra.

A mi em cauria la cara de vergonya comprar una cosa furtada. Del esforç d'un altre. La seua il·lusió, la seua vida, les seues coses. 

Al nostre company, li l'han furtat i no estarà molt lluny. Però com sempre en aquest país, encara tindrà la culpa ell per no ver-la cuidat. Pareix que les lleis estiguen fetes, o estan fetes, per als delicuents. La gent es fa rica per coses il·lícites i encara els elogiem i els respectem. En quin país vivim?? Prompte podríem saber les coses que son furtades abans de que accediren al mercat, el problema és que els que furten comencen ja de dalt cap a baix de la societat.

Vos agrairiem que si teniu cap notícia d'aquesta bicicleta ens la fereu arribar a clubtriatloguadassuar@gmail.com

Al nostre company li fa falta i molt, no podrà tindre'n un altra en molt de temps. El seu esforç tirat per terra, i algú estarà content de la Compra que haurà fet.

Ojalà tancaren tots aquests mercats o els revisaren millor, i ojalà que anaren a pels compradors, que al final:

Els que furten les coses furtades
són més lladres què els lladres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA