divendres, 5 d’abril del 2013

UN ESTIU PASSAT PER AIGUA

Aquest serà un estiu passat per aigua per als membres del Club Triatló Guadassuar, ja que participaran en les dos travessies més multitudinàries i llargues de la nostra Comunitat.

La primera prova serà la del "Desafío Cullera Open Water", en la que alguns dels membres del Club Triatló Guadassuar participaran en la prova de llarga distància sobre 10 kilòmetres de natació. Junt amb ella també altres membres participaran en la travessia de 4 kilòmetres.

Aquesta prova es disputarà el dia 22 de juny a Cullera, on tots esteu convidats per animar als nostres nadadors que tindran que estar prop o per dalt de les 3 hores dins l'aigua per completar els 10 kilòmetres.

I la segona prova serà el 7 de juliol, San Fermín, on una manada de membres del Club (més de 10 ja han confirmat l'assistència), tindran que tirar-se a l'aigua en Tabarca i tornar a Santa Pola. 

Amb prop de 2000 nadadors és una de les travesses més importants de l'estat nacional, i catalogada com a una de les més velles del món. Tot un plaer poder nadar per aquesta reserva protegida.

Un estiu passat per aigua dolça i salada, ja que el Club Triatló Guadassuar continua la seua expansió esportiva endinsant-se en altres modalitats esportives.

I gràcies al nostre entrenador Paco Cortés, que ens ha preparat aquests anys per a poder afrontar aquestes proves amb garanties.

I vosaltres no s'atreviu?? Nosaltres vos esperem amb les mans obertes per a fer-vos gaudir d'un esport més que complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA