divendres, 12 d’abril del 2013

I DUATLÓ DE CÀCER. UN TERCER LLOC i UNA MEDALLA DE XOCOLATE


Bueno… hui no toca matinar tant com altres vegades, últims preparatius, JoseCarlos cridant-me, isc al carrer: “Xee tu, si no fa ni un pèl d’aire, i damunt solet”, carreguem les bicis i cap a Càrcer.

De camí s’incorporen Núria i Teto, com no Núria allí des de primer hora (ja que corria el “seu rubio”) i després ja en Càrcer ens trobem amb Fran i algun que altre de Guadassuar.

Comencem preparant tot el necessari, arrepleguem dorsal, bici,... jo amb l’ajuda de Jose Carlos, ja que al “novato” al principi sempre se li escapa alguna cosa. Finalment després de preparar-ho tot comencem a calfar un poc i trobant-nos amb tot el públic carabassot que havia vingut a animar-nos,  que la veritat es que s’agraeix :D.

Bueno, aplega l’hora de l’eixida, amb un poc de retard, comencem i el ritme de carrera es prou alt i la veritat que el circuit de dos voltes també es prou ràpid, des del primer moment ja no veig als meus companys (collí com van).

Acabem la carrera a peu i a la bici, un altre circuit ràpid però al final hi ha una rampeta que no se l’espera ningú, tot i que poc a poc vaig agafant ritme i un grupet bo, i al finalment acabe la part de la bici molt content.

“Vinga a veure con responen les cames en la transició” Abaixe de la bici em fique la primera sabatilla i... “Ay, Ay, els gemelos! Ay”, (segurament la gent es pensarà que estic ballant al mig de la transició). Em pose a córrer amb un poc de dificultats però poc a poc va desapareixent el dolor. Tot i que el ritme de carrera que porte en aquesta part no és molt alt, poc a poc aconsegueixc acabar.

Ale, ja està, em torbem amb Jose Carlos, Fran en el massatge i Teto aplega a meta un poc més tard, ja que l’eixida de dones era posterior. Anem comentat com ha quedat la carrera, Jose Carlos no molt content amb la carrera en bici, Fran ha entrat a meta amb un molt bon temps i Teto, que acaba de aplegar, a fet el 4rt lloc.

Anem on es troben tots els companys que havien vingut a veure la carrera i finalment a arreplegar copa, foto i cap a casa.

En definitiva un duatló ràpid i perfecte per debutar, i molt content de les sensacions obtingudes.

Finalment agrair a tots els que vingueren a animar-nos i desitjar-los bona sort a tots els que aquest cap de setmana competeixen al “Elche - Arenales 113”, a patir i disfrutar!

 per: Carles Pérez



CLASIFICACIÓ

Carles Pérez Cerdán          Club Triatló Guadassuar     3er Junior Masculí          01:06:05
Mª Oreto Ruiz Nogués       Club Triatló Guadassuar     4rta Senior Femení         01:08:22
Francesc Peris Cervera       Club Triatló Guadassuar     34 Senior Masculí          00:58:02
Jose Carlos Sais Gonzalez   Club Triatló Guadassuar     50 Senior Masculí          01:00:23
Francisco Colomina Ortega                                          8 Veterano 1 Masculí     01:01:10
David Bou Porta          (retirat)

PD. Cal felicitar a Fran i David que han debutat en la disciplina de duatló. Esperem que els haja agradat i en un futur combinen el Club Ciclista Guadassuar amb el Club Triatló Guadassuar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA