dilluns, 8 d’abril del 2013

POC MENYS D'UNA SETMANA PER AL MIG IRONMAN D'ELX


Aquest cap de setmana es disputarà el triatló d’Elx on prendran l’eixida més de 1100 participants, entre aquests, 6 membres de Club Triatló Guadassuar.

El “Triatlón d'Elx Arenales 113” és una competició on els participants han de fer front a les distàncies 1,9 Km de natació, 90 Km de ciclisme i 21 Km de carrera a peu (1/2 IRONMAN). 

A més, es tracta d’una prova del circuit “No Drafting Series” (on no es pot anar a roda al segment ciclista), afegint-hi més duresa i exigencia.

Aquest és el tercer any que participaran membres del Club Triatló Guadassuar, que com de costum, de segur no decebrá a ningún dels presents, tant per als participants com per al públic.

Per aquesta edició, els membres del club que participaran han estat preparante-se amb certa dedicació i intensitat pel nostre preparador Paco Cortés.

De segur que molts d’ells demostraran el magnífic estat de forma amb el que arriben a aquesta prova. Tot açò és el fruit d’un bon treball realitzat durant tot l’hivern per TOTS els membres. Ja que, els uns sense els altres no seriem capaços de traure’s el major rendiment possible. El fet de ser un magnífic grup d’amics, companys i millors persones ajuda a tirar endavant la iniciativa d’aquest club.

Després dels grans moments compartits entre tots; cada hora, cada minut, cada segon, cada instant d’entrenament, cada braçada, cada pedalada, cada camallada, tot el sofriment, tot el interés, la voluntat, l’entusiasme, tot per tal d’arribar a la Caixa d’eixida. Ara ja sols queda la part individual on evidentment cadascú lluitarà i s’entregarà per a traure el millor de sí mateix e intentar superar-se, encara que evidentment sempre tindre present els companys de fatiga per tal de no ser superats.

Per tant, ara ja sols queda esperar el dia amb il·lusió, ganes i tranquilitat. De segur que els 6 membres allí presents disfruten de l’experiència. Els 6 companys que participaran a la prova son: Dani Fuertes, Salva Barberà, Dani Gomis, Raul Conejos i els germans Escrivá, Victor i Juli. Entre tots ells destacar que Salva Barberà, Dani Gomis, Raul Conejos i Victor Escrivá es la primera prova que disputen d’aquestes característiques.

De segur que els participants gaudiran de molt bon acompanyament i ànims dels sempre incondicionals seguidors/es. Desitjar molta sort per als 6 participants. Després de fer el que més costa, que son els entrenaments, sols els queda el millor, disfrutar del Triatló.

per: Juli Escrivà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA