dimecres, 17 d’abril del 2013

QUI NO CORRE?? ...


Aquest fi de setmana s'ha disputat el triatló d'Elx (1/2 IronMan) on a més dels membres del club que anaven a competir, allí estigueren un bon grapat de membres del club i acompanyants per animar.

Sabem que el esportista que competeix te mèrit per, simplement, poder estar corrents a aquest tipus de prova amb la duració d'unes 5 hores més o menys. El esportista ha portat una preparació per poder fer front amb garanties al repte. Però el que és de moltíssim mèrit, d'agrair, d'alabar i que els participants de la prova agraïm enormement  es la presència de tota aquesta manada de gent coneguda i membres del club que amb els seus ànims, crits i aplaudiments ens ha fet sentir com el nostre repte s'ha convertit en molt més gran! Ells, sense cap preparació, ni entrenament, i amb la única recompensa de rebre per resposta un somriure o una salutació dels coneguts animaven incondicionalment.

El sentir la força dels teus al passar per davant, amb tan sols sentir el teu nom eixir d'una persona coneguda et dona un plus d'energia, motivació i força per poder tirar endavant.

Estar corrent i pensar que cadascuna de les 8 voltes que passes per davant dels teus de segur te'n portes uns crits d'ànim, us puc assegurar que et fa sentir gran i que fins i tot en els moments més durs de la prova et fa sentir pesar al interior ja que no hi ha ninguna forma millor d'agrair a aquests els ànims que estan donant-he que amb un pas endavant més, una camallada més, un poc més de patiment per agrair els ànims i recolzament rebut. 

Això d'anar aproximant-he als teus, quan des de lluny ja vas veient les camisetes verdes del club, a gent coneguda i saber que de segur rebràs uns grandíssims ànims, eixos moments son impressionants. Cada vegada que t'aproximes el cos es rebolica i et dona moltíssima força i alegria.

És per tot açò que volem agrair ENORMEMENT a tots els acompanyants el que han fet durant aquest cap de setmana per els participants del Club Triatló Guadassuar al triatló d'Elx.

Gràcies a tots els allí presents i els que per diferents motius no han pogut estar però d'igual manera s'han interessat i animat. Sense tots vosaltres aquests resultats obtinguts no hagueren pogut ser possibles.


Aquests grans detalls son els que fan que un xicotet club d'esport siga tant gran!

per: Juli Escrivà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA