dilluns, 8 de juliol del 2013

CAP DE SETMANA INTENS i ESPECTACULAR

Un diumenge intens i espectacular va viure ahir el Club Triatló Guadassuar, on la major part dels membres participaren o estigueren animant en alguna de les tres proves en les quals estiguérem presents.

La prova on més participants vàrem tindre va ser la travessa de Tabarca a Santa Pola, on els nostres demostraren els magnífics entrenaments que em fet aquest any en la Piscina Coberta Guadassuar.

Molts bons i durs entrenaments ens ha fet Paco, el nostre mister, però que després valen la pena. Les sensacions són impressionants. Que et deixen en una illa i que l'única forma de tornar a la terra ferma és pel teu esforç. No hi ha paraules per a dir la satisfacció d'aconseguir el repte.

Posteriorment, i juntament amb els demés membres del Club que havien vingut a veure'ns arribar a Santa Pola (gràcies a tots), ens traslladarem a Oliva, on Salva Barberà estava fent el mig IRONMAN de la localitat.

Espectacular la rebuda en Meta per al nostre, amb tots els membres allí animant-lo i felicitant-lo per l'esforç i la prova realitzada. El nostre mister Paco ja havia acabat. 12 de la general, menut màkina.

I mentrestant, Joan Fito estava a Castelló participant en una prova del circuit de les WILD WOLF SERIES by POLAR.

Un bon i divertit cap de setmana. Enhorabona a tots. I ja estem ansiosos de llegir les cròniques de les tres proves.

RESULTATS TRAVESSA TABARCA - SANTA POLA








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA