dijous, 18 de juliol del 2013

POLAR TRI DAY - REPETIREM


Molt bones les sensacions després de la celebració del POLAR TRI DAY Guadassuar del passat dissabte. El bon ambient i germanor van ser una constant durant tot el dia.

Començarem a les 9:00h del mati amb els circuits a peu, on tots els participants pogueren gaudir dels camins d'horta del nostre poble, una sorpresa per a molts d'ells. El camp es un patrimoni de la nostra localitat i amb aquests camins podem gaudir de la essència de l'horta. Dani Fuertes i Mario Bou dirigiren els dos grups pels circuits de 7 i 15 km.

Així mateix, durant tot el matí, tots els participants va poder provar els pulsòmetres de la marca POLAR.

Posteriorment a les 12:00h en la Piscina Municipal, vàrem estar tots a les ordres del nostre entrenador del Club Triatló Guadassuar Paco Cortés Esparza, el qual ens preparà un clínic de natació en aigües obertes. I després un aquatló, "no competitiu", però a tope.

I a les 18:00h, Vicente Torres i Maria Marin van fer de ponents en unes xarles més que interessants de ciclisme i nutrició. I per finalitzar, Mario Bou presenta els recorreguts del DID SPAIN 2013 que tindrà que afrontar en setembre.

Agrair primer que res a tots els participants, i a OSCAR JOIER i POLAR per la seua aposta en aquest projecte. També a l'Ajuntament de Guadassuar i a les Piscines Coberta i descoberta del nostre poble.

Entre tots es poden fer coses grans, sols fa falta voluntat i ganes.

Si no vinguereu vos esperem en la pròxima, que de segur que la farem.

I vos recordem a tots els participants que en OSCAR JOIER i RELLOTGER, teniu una oferta durant aquestes dos setmanes del 20% de descompte en els pulsòmetres POLAR.

Podeu veure totes les fotos als següents enllaços:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA