divendres, 12 de juliol del 2013

TABARCA - SANTA POLA. UNA TRAVESSIA DE CAP DE SETMANA.

Primer divendres de mes de Juliol. A les 3 o les 4 del matí reunió extraoficial i improvisada del Club Triatló a la plaça Reginaldo, per a parlar (en teoria) de la Travessia!! La reunió es va allargar fins a ben avançada la nit, però quedarem "com Camot".

Diumenge a la matinada comença la aventura. Mario i Victor mouen abans, pel camí arrepleguen a Dani Fuertes. Al mateix temps, Jose Carlos, Ximo, Sardi i jo esperem a que el Tigre es faça l’ànim d’alçar-se.

Arribem a Santa Pola, ja van notant-se els nervis. Al baixar del cotxe ens esperava el concert d'estiu de la plaça: Jose Carlos amb la trompeta, Sardi amb el saxo, Ximo amb el bombo i el Tigre com es més gran amb la tuba. ¡Faltaven els “festeros de Sant Roc” en el garrot!

Arrepleguem els dorsals i ens trobem amb la resta de companys del club. Agafem el xip, pitos i flautes i tornem al cotxe a descarregar la motxilla i lo que no era la motxilla. Com que hi havia molts cotxes decidim marcar el territori per a no perdre la pista del nostre cotxe. Cadascú amb la seua firma personal i darrere del cotxe que mes gràcia li feia. (Això va ser una bona organització i lo demés tonteries).

Pugem a la “tabarquera” que ens portarà fins a l’illa, encara que més d’un encara anava en barco des del divendres. Ens untem de vaselina pel coll i braços; i quan ja estàvem ben lluents arribem a Tabarca.

Queden tres minuts per a l’eixida i .... tots a l’aigua! La travessia transcorre entre onades, algun mareig i glops salaets, però  va ser tot un èxit! El més important és que tots aconseguirem fer el trajecte des de l’illa de Tabarca fins a la platja de Santa Pola!

Lo millor de la Travessia va ser l’arribada a meta, i veure als membres del club Dani, Raul, els novençans Juli i Ari, Núria, Carles, Carolina i com no a ma mare, que em va fer molta il·lusió que estiguera allí animant-me. Agrair-los l’esforç de matinar un diumenge per vindre a veure’ns. Sense ells l'arribada a meta no haguera sigut ni la mitat d’emocionant i bonica.


Quan ja arribarem tots a la meta i ens recuperarem de l’esforç, per si no teníem prou ens en vam anar tots a Oliva a veure el mig Ironman en el que participaven el nostre entrenador Paco i el nostre company Tabaco. ¡Que CRACKS!

Per a celebrar-ho, que millor que anar tots junts de dinar allí a Oliva, amb piscina, un mini jacuzzi, un chill-out i algun “mojito” que altre.

El millor del dia la unió del grup i el bon diumenge que passarem tots junts. Ara sols queda donar molts ànims als membres del club que participen les properes setmanes al Triatló de Antella, l’Ironman de Vitòria,...

per: JAVIVI 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA