diumenge, 21 de juliol del 2013

ELS BOUS DES DE LA BARRERA NO ES VEUEN IGUAL

Ahir va ser una de les poques vegades que em tocà veure els bous des de la barrera. No estic acostumat a anar a un triatló i veure-lo com a espectador. Però ahir tocava. Dani Fuertes i jo participarem la setmana que ve al Challenge IRONMAN de Vitòria i vam decidir no participar al triatló d'Antella.

El que menys m'agrada va ser el principi. Pagar 5€ per aparcar el cotxe en Antella?? Valla tela, crec que s'en estan passant dos pobles. No se que volen solucionar amb això, però per ara van a perdre a molts triatletes que anem a entrenar en estiu i algun participant per a les properes edicions. La culpa en ningun cas la te la organització, al igual què els xiringuitos de la Assut, però ells són els què més van a perdre.

Arribem a boxs i veure a tots els companys del Club Triatló Guadassuar que participaven vestits per a la feina. Quina enveja, jo vullc estar ahí. I d'amunt tots els companys d'altres clubs dient-nos que què fem ahí, per què no el fem. 

Però ahir tocava animar. Veure als teus companys donant-ho tot. Uns van millor i altres no tant. Però veure el somriure al veure quan els animem pareix què els done un puntet més de força.

Des de dins de la barrera sempre estàs esperant a veure als teus per a què t'animen, però des de fora és el mateix. 

Per això, primer que rés felicitar a Fran, Juli, Salva, Victor, Dani, Pedro, Ximo i Vicent per estar allí vestits per a la feina; i sobretot als que sempre estan animant-nos. Gràcies a ells i elles sempre peguem un pas més endavant, i si parem són els que ens fan moure.

Un 10 a la afició i un 10 a tots per ser finishers al triatló de la Ribera, el triatló d'Antella.

Per: Mario Bou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA