divendres, 19 de juliol del 2013

DEMÀ TRIATLÓ D'ANTELLA. UNA DE LES CITES DE L'ANY

Aquest dissabte 20 de Juliol es disputarà el, famós, popular i sempre esperat, triatló de Antella amb les distàncies de 1,2/38/8,2 kms, de natació, bici i carrera a peu, respectivament. Una prova més del circuit “No Drafting Series”.

Aques triatló es molt especial, per als membres del club, dintre de tots els triatlons que es puguen realitzar, tant per la proximitat de la població com per la quantitat de entrenaments i quedades realitzen els seus membres allí. A més hi ha que afegir l'ambient que es recull el dia de la prova a la localitat de Antella. Tots els seus veïns ixen al carrer per veure el desenvolupament de la prova. La població i els assistents es volquen completament amb el que succeeix a la localitat i porten en volandes als participants. 

En la prova prendran l’eixida 8 membres del Club Triatló Guadassuar, amb diferents objectius. Per alguns d’ells es una de les proves objectiu de la temporada, on intentaran traure un excel·lent resultat. Encara que, no es menys objectiu per a tots els altres membres que prendran l’eixida, ja que sols el estar a la d'eixida en una d’aquestes proves ja es un bon resultat. Tots ells lluitaran contra si mateix e intentaran superar-se com es costum. De segur que veurem la magnífica feina feta durant tot el any amb els entrenaments dirigits per el nostre preparador Paco Cortes Esparza.

A més hem de comentar que es una pena que no puguen estar amb nosaltres per disputar la prova més membres del club, per diferents motius. Alguns d’ells tenen reptes encara molt més grans per als que estan preparant-se, altres simplement per motius de mèdics. Malgrat i això, com ja ens estem acostumant en aquest club, de segur que podrem sentir els seus crits d’ànims al segment de carrera a peu i a les transicions, que juntament amb la comitiva que tant ens agrada que ens acompanye, alla on estiga el club, faran entregar-se i superar-se a tots els participants, amb el plus de motivació que aixoò suposa.

En conclusió, aquest dissabte es viurà una gran vesprada de triatló, esport, superació i companyerisme al triatló d’Antella. D’una forma o d’altra de segúr que tots els assistents disfruten.

Molta sort I anims per als participants!!!

Per: Juli Escrivà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA