diumenge, 7 de juliol del 2013

TOT NO ES NADAR, PEDALETJAR O CÓRRER

A més de tot el temps que passem amb els companys del triatló per practicar esport, puc dir de cosa ben certa i amb motius ben clars, que no som tan sols un club d'esport.

A les hores d'entrenament compartides per a disfrutar i millorar al nostre esport, tenim que afegir el que disfrutem i millorem a l'aspecte personal i de relació amb els companys d'una forma molt sana i directa, possiblement el resultat no siga visible immediatament. Per aquest tipus de millora, no fem ningun test preparat com els que ens fa el nostre entrenador, ni una prova a la que tots ens inscrivim i ens nivellem uns companys en altres. Aquest tipus de millora la podem veure dia a dia amb el bon ambient que es respira al club, de companyerisme, respecte, col.laboració e implicació els uns amb els altres. 

A les nostres vides sempre hi ha dies més especials e importants que altres i per a recordar, on ix a relluïr i es mostren les bones intencions i valors de les persones de les que estas envoltat. 

Per a la que ara ja es la meua dona i per a mi, sense dubte, un d'eixos dies va ser el passat 22 de juny, on vam rebre moltes mostres de amistat, proximitat i estima. Aquest dia nosaltres volíem estar envoltats de gent volguda i a la que apreciem sense esperar res a canvi, sols la seua presencia era més que suficient, però així i tot, el Club Triatló Guadassuar va demostrar, i no de qualsevol forma, el que valora, cuida i recolza els seus membres i companys.

Com a matrimoni, volem agraïr al Club Triatló Guadassuar i els seus membres per estar i el que van fer per nosaltres el dia del nostre casament i altres dies. Avanç d'aquell dia ja tingueren que juntar-nos i preparar diversos detalls. Per moltes voltes que els donem les gracies, no quedarà demostrat el que agraïm i valorem aquests xicotets però grandíssims detalls.


Tradicionalment els amics del novio i la nóvia estan presents per la seua proximitat i amistat, però mai haguérem pensat que el Club de Triatló tinguera aquest grandíssim i especial detall amb nosaltres, per això volem donar gracies al Triatló Guadassuar i tots els seus membres per aquesta sorpresa que tanta alegria ens va donar i que una vegada avaluat tot encara més valorem.

El Club Triatló Guadassuar en la muralla Xina
Simplement la vostra presència era més que suficient, però amb tot el que fereu demostrareu, més que de sobra, el gran grup d'amics que som. Moltes gracies amics/es per el que sou i feu, i molt especialment aquell dia. Continueu tal i com sou.
A més, aprofitem per demanar-vos disculpes per no haver estat i atendre-vos com us meresguereu, en aquell dia tant especial per a nosaltres. 

Per: Juli Escrivà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA